inzerce, prodej, prodám, bazar

Kočka

Kategorie: Kočky

Nabízíme hned k odběru krásné koťátka plemene Skotsko klapoucha bez PP narození 21.01.23.Kotatka naučine na scrabidlo a .
Kočka
Podobné inzeráty
Kočka nar. r. 2022
Spolek Šance zvířatům, nabízí k adopci: FlyGirl PRO ADOPCI PROSÍM VYPLŇTE ADOPČNÍ DOTAZNÍK A ODEŠLETE NA EMAIL - BEZ ADOPČNÍHO DOTAZNÍKU NENÍ MOŽNÉ POSTOUPIT K OSVOJENÍ! Dotazy prosím nejlépe emailem nebo telefonicky po 16:00. Tohle je prostě pravá čarodejnická kočka. Teda, bude. Zatím to je kotě, hravé, zvědavé, se špičatou bradičkou a lícními kostmi, má tak trochu arogantní výraz, srst jak uhel a bílou náprsenku a bříško. Tohle je prostě dokonalá magická kočka. Při příjmu vážila, 1,5kg, ale už se krásně spravila. Pro adopci postupujte dle pokynu zde:
Mourovatá kočka
Přitoulala se k nám mourovatá kočka. Původní majitel se nenašel. Je to kočka do domu bytu. Ze začátku plachá, ale jakmile si zvykne, je to mazlík který rád lehá na klín. Byla by asi nejvíc spokojená jako jediné zvíře v klidné domácnosti. Odčervená umí na kočičí toaletu je čistotná. Nemůžeme si ji nechat máme už moc zvířat. Pište přes formulář na mail.
Socha kočky- bohyně Bastet
Egyptská socha bohyně bastet. Velká socha 110cm Anubis 7,3kg- 2200Kč Kočka velká zlatá 75cm bohyně Bastet 4,5kg 1800Kč Kočka menší černá/barevný límec 58cm bohyně Bastet 3,8kg 1600Kč Socha malá s miskou na obětiny 67cm Anup 2kg 1300Kč Pes malý 45cm Anup 900Kč kočka malá 40cm Bastet 900Kč Váza velká zlatá 63cm 1800Kč Možno poslat.
Mazlivá kočka Třezalka
Chceme Vám představit Třezalku. Kočičku, která má čas kotěte už za sebou, ale stále ji zbývá ještě dlouhý život, který by si moc přála prožít s někým, kdo ji bude mít rád. Ona mu za to na oplátku uzdraví tělo a duši, tak jak to umí jen kočka a stejně jako bylinka třezalka. Zažene splín a zbaví bolesti. Třezalka je hodná, mazlivá kočička s krásným, netradičním, tmavým mourováním, podobné typu "mramor". Také Vás na první pohled upoutají velké, hluboké, ale i smutné oči, které chtějí pryč z klece, ve které musela dlouhou dobu vydržet, aby případně neohrozila zdraví našich dalších kočiček v útulku. Najde se někdo, kdo ji pohladí a najde jí místo ve svém životě a bude milovat? Kočka se nachází v útulku na Teplicku, obec Žim.
Bengálská kočka - charcoal kočka s PP
Chovatelská stanice nabízí krásnou roční rozetovou sněžnou sepia charcoal bengálskou kočičku, do chovu, nebo na mazlíčka. Kočička je čipovaná, očkovaná, čistotná, zdravá, po testovaných rodičích. Je zvyklá i na přítomnost jiných koček. Uvedená cena je za kočičku na mazlíčka.
Kočička Mína hledá nový domov
MÍNA, kočka, dospělá (ev. číslo 2022/08/15), KASTROVANÁ, č. mikročipu 981020000773103 Kočičí máma se svými koťaty byla nalezená u opuštěné chalupy v horním Skrýchově u Studené. Mína – je máma od koťat (Prskavka, Mikeš a Kokeš) a pravděpodobně si venku osvojila ještě kotě Evelínu. Je to milá, mazlivá kočka, ráda vyhledává kontakt člověka a užívá si mazlení a hlazení. Má osvojenou hygienu, na jídlo je nenáročná. Není vhodná pouze do bytu, bez přístupu ven. Kontakt - 485 784 (Studená) PROSÍM VOLEJTE POUZE NA TOTO TELEFONNÍ ČÍSLO, DĚKUJEME. Více informací naleznete na našich webových stránkách nebo FB.