inzerce, prodej, prodám, bazar

Kočárek pro panenky

Kategorie: Ostatní

Nabízím kočárek pro panenky. Brno
Kočárek pro panenky
Podobné inzeráty
Motanka /panenka - amulet plodnosti, manželský amulet
Panenka Motanka "Nevěsta" je tradiční ukrajinská kouzelná panenka - amulet. Tento pomocník ve všech vašich záležitostech, amulet plodnosti, manželský amulet také ozdobí váš interiér. Panenka se často dává ženám, které si přejí nebo plánují mít dítě. Nebo svobodným ženám, protože pomáhá najít důstojného ženicha pro svého majitele, o kterém se předpokládá, že je amulet IVF. To je také prostě nejlepší ukrajinský suvenýr. Motanka ragdoll není jen hračka nebo dekorace, ale speciální amulet pro rodinu. Ukrajinci věřili, že uvnitř panenek motanka žijí duchové předků, kteří chrání své potomky před strádáním a předávají moudrost a znalosti dalším generacím. Velikost: 14 cm Země původu: Ukrajina ???????? 100% ručně práce Koupí tohoto produktu podpoříte ne tým OhMyIggy, ale jednu starou paní ze západní Ukrajiny, která dělá tyhle úžasné panenky plné pozitivní energie ???????????? ................. Všechny panenky jsou vyrobeny jako „mladé panenky“ jako symboly plodnosti. Ale na barvách, které se vyskytují na oblečení a doplňcích na panenkách, záleží stejně jako: ✅ červená - symbolizuje ochranu před nemocemi a zlými duchy. ✅ žlutá - zosobnění životodárné síly Slunce a manželství. ✅ zelená - symbol znovuzrození, zdraví, mládí a matky přírody a plodnosti. ✅modrá a námořnická - nepřetržitý pohyb léčivé vody, spojený také s harmonií v rodině. ✅ hnědá, pokud se setkala v šatech pro panenky - byla spojována s Matkou Zemí a plodností stejně jako zelená. ✅ bílá - božské nebe, čistota a harmonie. Aha, panenky motanka máme i ve větší velikosti. Podívejte se na naši další nabídku ????????
Barbie panenky a taštička s oblečky,kabelky a jiné
Barbie panenky a taštička s oblečky,kabelky, jiné botičky,hřebínky atd tačtička růžová s doplńky cena 150,-Kč panenky Barbie cena kus 80,-Kč Malinké panenky cena kus 20,-Kč Panenka zrzka cena 150,-Kč
Kočárek pro panenky
K prodeji kočárek pro panenky.Pouze osobní odběr.
Kočárek pro panenky Dubena
Prodám malý kočárek pro panenky Dubena, nálezový stav, vhodný na náhradní díly. Mám sportovní i hluboký bez boudičky. Další foto můžu doplnit. Cena dohodou.
Tudore RANGER Black 3v1
Vlastnosti kočárku: lehce ovladatelná konstrukce s předními otočnými koly s možností aretace. lehká hliníková konstrukce = snadné přenášení složené konstrukce. kočárek má gelová kola, která mají vlastnosti kol nafukovacích. zadní osa i samotná konstrukce je odpružená, obojí pružení lze regulovat. Kočárek Tudore Ranger a Forester mají stejný podvozek, který disponuje kvalitním a vysokým odpružením, které oceníte v terénu a v přírodě. od kočárku Tudore Forester se liší elegantnější a modernější korbou. maximálně komfortní kočárek do každého terénu. velmi prostorná korba. prodyšná kokosová matrace. kočárek je komfortní i pro rodiče vyšší postavy. vyztužené boky hluboké korby zvyšují bezpečnost kočárku. kovová ložiska u kol. prodloužením stříšky na zip vzniká odvětrávání, které tak zvyšuje cirkulaci vzduchu v hluboké korbě. pod matrací v hluboké korbě se nachází samotné odvětrávání, které lze jednoduše regulovat. výškově polohovatelná rukojeť v moderním a praktickém provedení (kloubový mechanismus). polohování zádové opěrky v hluboké korbě. nožní brzda ovládaná sešlápnutím. možnost dokoupení autosedačky v barvě kočárku. součástí kočárku je držák nápojů, pláštěnka a moskytiéra. pečlivě vybírané a certifikované materiály. módní barevné kombinace, řada modelů je doplněna o prvky eko kůže. praktický úchyt pro snadné přenášení hluboké korby. úložné prostory zajistí spodní koš a přebalovací taška, kterou lze za pomocí zipu zvětšit. nánožníky na hlubokou korbu a sportovní kočárek jsou součástí kočárku. HLUBOKÁ KORBA: Vnitřní rozměry: D: 75CM | Š: 35CM Výška kočárku: V: 120CM Hmotnost korby: 5 kg Hmotnost kočárku: 15 kg SPORTOVNÍ SEDAČKA: Vnitřní rozměry: D: 90CM | Š: 40CM Výška kočárku: V: 120CM Hmotnost sedačky: 6 kg Hmotnost kočárku: 16,5 kg SLOŽENÁ KONSTRUKCE: D: 90CM | Š: 50CM | V: 30CM Součástí je pláštěnka držak na pití. A jedno vajčko je úplně nové nepoužité plus dvě tašky nejsou na foto jedna je prebalovaci ktera se předělává na madlo kočaru druha je pod kočar mezi kolečka
Prodam detsky kocarek Hallo kitty Top stav,jako novy a moc p
Prodam detsky kocarek Hallo kitty Top stav,jako novy a moc pekny.Krasna pastelova ruzova barva,bez vad,syta,neni bleda,je pekna.Material je pekny,bez vad,jako novy a moc pekny.Kocarek je kratce pouzivany,malou moc nebavil,byl pouzivany doma,venku ne,kolecka jsou vporadku,nejsou odrena,jsou moc pekna...PC byla na 699 korun nyni za 350 korun.Kocarek je bez vad,jen na madlu je mala oderka - nafoceno...Kocarek se da tez slozit,kvuli preprave,dale se da vzit jako kabela s miminkem.:-)Poslala bych za 65 balikovkou...Vyska drzadla od zeme je 56 cm.