inzerce, prodej, prodám, bazar

Kobereček nový 70x120 cm hnědý tvar kravské kůže

Kategorie: Ostatní

Nový kobereček 70 x 120 cm ještě zabalený tvar kravské kůže hnědá barva můžu poslat jen přes DPD za 150 Kč
Kobereček nový 70x120 cm hnědý tvar kravské kůže
Podobné inzeráty
Matrace 70x120
Prodám matraci do dětské postýlky. Po jednom dítěti. Využívána velice málo, dcera spala spíše u nás v posteli. Velikost 70x120. Výška 6 cm. Přidám k ní i natahovací bílé prostěradlo. Potah lze sundat a vyprat.
Hypoalergenní mléko Nutramigen 2 LGG
Prodám 12ks Nutramigen 2 LGG, nové, neotevřené, 5ks expirace 08/23 a 7ks expirace 01/24. Nutramigen 2 LGG je hypoalergenní výživa pro děti ve věku od 6 měsíců. Nutramigen 2 LGG se silně hydrolyzovaným kaseinovým proteinem je určený speciálně pro kojence s alergií na kravské mléko. Nutramigen také obsahuje Lactobacillus GG, kombinaci, díky které se lépe výživově zvládá alergie na kravské mléko a která pomáhá kojenci k rychlejšímu přechodu na normální stravu*. Silně hydrolyzovaná výživa má v porovnání s běžnou kojeneckou stravou odlišnou chuť a vůni. Nechte dítěti čas, aby si na ni zvyklo. Chuť výživy Nutramigen 2 LGG byla vyvinuta speciálně tak, aby chutnala kojencům starším 6 měsíců. Nutramigen 2 LGG dodává všechny živiny, které dítě potřebuje jako součást pestré stravy. Balení obsahuje 400g. Možno zaslat či předat v Praze.
Čerstvé kravské mléko
Prodám čerstvé kravské mléko. Lze ho využít i k výrobě domácího tvarohu nebo sýru. Má tučnost 4,1%. Cena 25Kč/l.
Kravské lebky
Prodám kravské lebky cena je za kus
Pravá kravská hovězí kůže kožešina 2ks k dispozici
Pravá kravská hovězí kůže kožešina bílo-černá č.1 Pravá kravská hovězí kůže kožešina 100%. Dekorační kožešina kravská kůže je výborným doplňkem do interiéru. Jedná se o 100% kravskou kůži o rozměrech viz foto - veliký kus. Je ideální do obývacích pokojů, odpočinkových prostor, relaxačních zón či jako luxusní potahový materiál na židle, křesla, sedačky atd. Každá kůže je jedinečná. Tato je strakatá černo-bílá s hnědým flíčkem. Pravá kravská hovězí kůže kožešina bílo-hnědá č.2 Pravá kravská hovězí kůže kožešina 100%. Dekorační kožešina kravská kůže je výborným doplňkem do interiéru. Jedná se o 100% kravskou kůži o rozměrech viz foto - veliký kus. Je ideální do obývacích pokojů, odpočinkových prostor, relaxačních zón či jako luxusní potahový materiál na židle, křesla, sedačky atd. Každá kůže je jedinečná. Tato je strakatá černo-hnědo-bílá. Cena: 5000 Kč/ks Viz foto. Prosím kontaktujte mě pouze skrze kontaktní formulář, děkuji.
Liten MB 62 (material na lisování plastových výrobků)
Můžu nabídnou: stabilizovaný Liten MB 62 bílý (nová, nikdy nepoužitá drť, ale stará) hmotnost 195 Kg stabilizovaný Liten MB 62 bílý (odpad z výlisku+krytky) hmotnost 59Kg Stabilizovaný Liten MB 62 tmavě hnědý (nová, nikdy nepoužitá drť, ale stará) hmotnost 7,5 Kg Stabilizovaný Liten MB 62 tmavě hnědý (odpad z výlisku+krytky) hmotnost 9,5 Kg Stabilizovaný Liten MB 62 světle hnědý (nová, nikdy nepoužitá drť, ale stará) hmotnost 21 Kg Stabilizovaný Liten MB 62 světle hnědý (odpad z výlisku+krytky) hmotnost 4 Kg