inzerce, prodej, prodám, bazar

Koberec pro kluky

Kategorie: Ostatní

Prodám čistý nepoškozený koberec pro kluky.
Pc 1200,- nyní 400,-
Koberec pro kluky
Podobné inzeráty
Plyšový koberec
Plyšový koberec Krásný plyšový koberec, který rozzáří každou místnost! Koberec je určen do dětských pokojů, svoje místo však nalezne také v moderní ložnici či obývacím pokoji. Koberec je tvořen milióny tenkých vláken, působí načechraným dojmem, je příjemně měkký a teplý a určitě upoutá pozornost každého hosta. Spodní část koberce je protiskluzová. 120x180 Jedná se o nové kusy!!!! V případě zájmu SMS
Vše o dospívání pro kluky
Prodám novou, ještě nepoužitou knihu " Vše o dospívání pro kluky " - 160 stran otevřených odpovědí pro kluky, skvělý dárek, úplně nová. Velmi dobře napsaná. Kniha je v současné době všude vyprodána, nedostupná a již nikde není skladem. Mám už jen poslední ve skladě a tak ji přenechám levněji, jenom za 40,- Kč. Mohu i poslat dle dohody. Zájemce může volat kdykoliv, na telefon .
Ikea koberec - HÖJET Koberec, hladce tkaný
Prodám koberec, téměř nepoužitý viz nadpis Vlastnosti: HÖJET Koberec, hladce tkaný, ručně vyrobené/béžová, 133x195 cm Vyrobeno ze 100% vlny.
Perský orig.luxusní koberec GHOM 200x90
Prodám krásný orig.Perský koberec z oblasti Ghom,vlněný,ručně vázaný,čistý. Reálné barvy mají detailní fota. Nádherný a ojedinělý koberec.Koberec je po velké slevě,vysoká pořizovací cena.
Řemen krásný METAL - pro holky i kluky
Řemen krásný METAL - pro holky i kluky, koupenk v US - delka vcetne prezku je 107 cm - nový.
Kniha První čtení pro holky a kluky
První čtení pro holky a kluky