inzerce, prodej, prodám, bazar

Koberec hand made Indie

Kategorie: Doplňky

Koberec vlněný ručně dělaný, poř.cena 8500,- již po slevě.

Ideální před postel apod.

Pěkný barevný motiv.

Minimálně využitý.
Koberec hand made Indie
Podobné inzeráty
Shiva mosaz Indie.
Soska bůh Shiva mosaz, ruční práce Indie.
Tančící TARA Indie.
Mosazná soška z Indie. Tančící TARA. 30cm. Detailnější fotky můžu zaslat.
dřevěný svícen + svíčky
Dobrý den, prodám ručně dělaný dřevěný svícen z Indie (made in India), něco již pamatuje, ale má své kouzlo a příběh, lze ho i nalakovat. Spodní část lze odsřoubovat. Přidám k němu 4 nové svíčky viz. foto. Cena za vše 180,- (plus poštovné)nebo osobní předání časově úplně kdykoli (přizpůsobím se) v Praze Horní Měcholupy a okolí. Pokud máte rádi přírodní doplňky, nabízím i bambusovou zástěnu na balkon, bambusovou rohožku do koupelny, dávkovač na mýdlo, přírodní ručně dělané květináče z mořské trávy a krásný kusový koberec z juty. Budu postupně zveřejňovat nebo mě můžete zkontaktovat rovnou. Podívejte se i na mé další inzeráty, prodávám vše z důvodu stěhování.
Malé látkové tašky
Nabízím k doprodeji krásné, velmi kvalitně vypracované taštičky. Jedná se Hand made z českých látek s certifikátem OEKO-TEX 100. Taštičky jsou jednovrstvé a dvouvrstvé. Některé mají magnetické zapínání nebo kapsu. Všechny mají vyšívané okraje a ozdobu. Jsou moc krásné. Info a ceny u fotek. V případě zájmu mohu zaslat detailnější foto, info a rozměry.
Výprodej designových látkových tašek
Nabízím k prodeji čtyři kusy krásných dvouvrstvých tašek. Jedná se o Hand made, z českých látek s certifikátem OEKO-TEX 100. Tašky mají pár flíčků, viz foto, které nemají na funkci a kvalitu tašky vliv. Každá taška má kapsičky, magnetické zapínání, vyztužená ucha, vyšívané okraje a ozdobu. PC 290Kč, cena každé tašky 160Kč.
Sleva na nové látkové dvouvrstvé designové tašky
Dobrý den. Nabízím k prodeji krásné designové dvouvrstvé bavlněné tašky. Látky jsou certifikované OEKO-TEX 100, výroba ČR. Jedná se o Hand made.. tašky jsou dvouvrstvé, s kapsičkama a megnetickým zapínáním. Uši jsou vyztužené a dost pevné. Každá taška má ještě malou ozdobu. V případě zájmu mohu zaslat podrobnější foto, info a rozměry. Rozměry tašek se pohybují v rozmezí výška 36-40cm, šířka 33-37cm. Délka uší 63-71cm. Tašky jsou krásně vypracované, PC 290Kč. Nyní každá za 240Kč.