inzerce, prodej, prodám, bazar

Knizeckovy adventní kalendář

Kategorie: Ostatní

Krásně malovaný adventní kalendář, 24 knížeček+jedna knížečka s koledama. Jedna knížečka má ohlou přední stránku, zbytek je v top stavu.
Možnost předání Znojmo, Moravské Budějovice, Jemnice nebo zaslání dle domluvy. Přes kuryra DHL nezasilam!
Knizeckovy adventní kalendář
Podobné inzeráty
Velký adventní kalendář
Velký adventní kalendář. Výška 103 cm, kalendář sám stojí. Na výběr je v krabici motiv vánočního stromečku nebo Santa. Dále je součástí 24 balíčků, které je potřeba složit. 16 balíčků má rozměr 4,5 x 4,5 x 4,5 cm, ty se vloží do Santy nebo do vánočního stromečku. 3 balíčky jsou větší, mají rozměr 6 x 6 x 6 cm a jeden s číslem 24 je největší, má rozměr 9,5 x 9,5 x 9,5 cm. Tyto čtyři větší dárečky se postaví pod kalendář. Celá krabice má rozměr 76 x 57 cm. Předání v Českých Budějovicích nebo poslání do Zásilkovny za 119 Kč nebo poštou podle ceníku České pošty.
DIOR ADVENTNÍ KALENDÁŘ, MOET A RŮZNÉ ZNAČKOVÉ VĚCI
Dior adventní kalendář limitovaná edice - limited edition. Je prázdný. Je možné ho znovu naplnit. Ideální pro sběratele a milovníky věcí, které nemá každý druhý člověk. Prázdné se prodávají od 6000Kč více, nechám levněji, ale ne za 500Kč apod. Cena = dohodou - nabídněte Moet konfety ve zlatém obalu tubusu - nové a vhodné i jako dárek, cena = dohodou - nabídněte Sada Cacharel Yes I am - parfém 50ml + tělový krém 50ml, dámské nebo dívčí, v krásné krabici, nové a vhodné i jako dárek, cena = 1500Kč Bourjois nová látková taška kabelka hodně prostorná, cena = 500Kč T. Lamborghini nová taška uni model (dámská, pánská) hodně prostorná, cena = 1900Kč Dior prsten s motýlem a přívěškem viz další inzerát, průměr uvnitř 17mm, cena = 3900Kč Starožitná brož luxus krásná s Markazity a asi Ametyst uprostřed, vzadu značená, cena = 13000Kč Při koupi 3 věcí nebo sad + 1 věc přidám navíc zdarma jako dárek PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
Adventní kalendář
Prodám adventní kalendář s 24 přihrádkami na různé sladkosti nebo menší dárky pro vaše děti. K zavěšení na věšák.
Adventní kalendář VÁNOCE jsou tady
Krásný adventní kalendář na vlastní plnění. Pro děti jak dělaný. Nový, nerozbalený. kikakovarik@
Adventní kalendář, tučňáci
KOUPÍM adventní kalendář. Navrhněte cenu.
Adventní kalendář
Adventní kalendář, Kapsičky jsou vyšívané.