inzerce, prodej, prodám, bazar

knihy:letadla,letectví

Kategorie: Hobby, odborné knihy

prodám knihy
1.)České aerolinie - 80 let ve vzduchu jako doma 1923 / 2003 -PRODÁNO,
2.) Křídla proti křídlům ,Walter J. Boyne, Naše vojsko,1994,298 stran, obrazová dokumentace(ucelený pohled na hlavní letecké události druhé světové války),
3.)Legendy československého letectví-PRODÁNO
4.) Válka ve vzduchu -PRODÁNO,
5)Winchester Jim :150 letadel...rusky, vydáno v Moskvě,159stran, bohatá obrazová dokumentace ,
6.) Mnozí nedoletěli,František Loucký,Naše vojsko 1989,287 stran,Kniha obsahuje abecední seznam příslušníků československého letectva, kteří v období druhé světové války položili svoje životy za naši svobodu. Každý z těchto mužů má v knize krátký medailonek s fotografií (pokud byla známa) a několika základními životopisnými údaji. Připomenuti jsou také padlí příslušníci československých jednotek jiných národností nebo letci, kteří zahynuli ve službách domácího protinacistického odboje.
Cena 55 czk/1 kus
7.) Zeptejte se pilota - Vše, co jste kdy chtěli vědět o letecké dopravě a cestování letadlem,Patrick Smith,2017, Grada.,256 str,,Co se děje s letadlem při startu, přistání a během letu? Je potřeba mít obavy při turbulencích, bouřce či srážce s ptáky? Jakou práci zastává posádka? Je možné za letu otevřít dveře? Proč je rizikové používání mobilních telefonů? Jak jsou letadla konstruována, jaké mají motory a vnitřní vybavení? Dokázal by s letadlem přistát i amatér bez výcviku? Co se stane při nouzových situacích, například když letounu praskne pneumatika nebo se někdo dobývá do kokpitu? Co způsobilo největší letecké katastrofy a jaká opatření byla následně přijata? Jaký je život pilotů a letušek? Na tyto zajímavé otázky a mnoho dalších vám v knize srozumitelně odpoví zkušený pilot osobních i nákladních letounů. Poutavý text nadchne každého pasažéra, fanouška dopravních letadel i ty, kteří mají zatím z létání strach. Cena 85 czk
knihy:letadla,letectví
Podobné inzeráty
VÁLKA,VÁLEČNÉ LETECTVÍ ,časopisy LETECTVÍ A KOSMONAUTIKA
Nabízíme velké množství různých knih zaměřených na 2.SVĚTOVOU VÁLKU a hlavně na téma VÁLEČNÉHO LETECTVÍ. Knihy jsou většina spíše staršího vydání,něco i novější,je toho opravdu hodně.. ceny podle stavu,typu a stáří ,možná dohoda. Orientačně se ceny knih pohybují od cca 15,- /20,- horší stav,poškozené brožované pěknější v lepším stavu cca od 35,-/40,-/50,-/60,-....(záleží o jakou knihu jde), Zasílám poštou od 65,- ... 80,- (doporuč.balík 2kg = 100,- ) BALÍKOVNA - 75,- možný i osobní odběr. Máme i spoustu časopisů staršího vydání LETECTVÍ A KOSMONAUTIKA KNIHY NA FOTKÁCH JSOU STÁLE K DISPOZICI + JEŠTĚ DALŠÍ - fotky zašlu na email z těchto fotek je již PRODÁNO: - Českoslovenští letci v boji proti fašismu - Vojenská letadla 3 - Atentát na Hitlera - Souboj s Atwetrem - Nejen černé uniformy - Mnichovské dny
KNIHY VOJENSTVÍ + LETECTVÍ - zánovní
abízím níže uvedené ZÁNOVNÍ KNIHY, tematika VOJENSTVÍ a LETECTVÍ: DĚJINY RAF, Chaz Bowyer – CENA 280 Kč VOJENSKÁ LETADLA 2, Václav Němeček – CENA 250 Kč VOJENSKÁ LETADLA 3, Václav Němeček – CENA 250 Kč HISTORIE ČESKOSLOVENSKÉHO VOJENSKÉHO LETECTVA 1914-1945, Václav Borovan – CENA 150 Kč KŘÍDLA PROTI KŘÍDLŮM, W.J.Boyne – CENA 150 Kč MALTA I., Ch. Shores – CENA 200 Kč PŮL KŘÍDLA, TŘI MOTORY A MODLITBA, B.D.O´Nell – CENA 280 Kč POSÁDKA MRTVÝCH, J.M.Vašák – CENA 120 Kč BOMBARDÉR LANCASTER, D.B.Tubbs, CENA 120 Kč TAJNÁ FABRIKA, A.Barwolf – CENA 150 Kč OPERACE BODENPLATTE, N. Franks – CENA 180 Kč PEKLO V OBLACÍCH, T.Block- CENA 120 Kč AMERICKÉ POZEMNÍ SÍLY, Jiří Kosina – CENA 200 Kč. Osobní převzetí v Brně nebo zaslání.
Vojenská letadla (1.a 2.svět.válka) 170-190kč kus
autor..Václav Němeček 1.(letadla první svět.války)...170kč vydáno r.1974 vazba pevná s přebalem 2.(mezi dvěma svět.válk.)....170kč vydáno r.1975 vazba pevná s přebalem 3.(letadla druhé svět.války)..170kč vydáno 1977 vazba pevná s přebalem Knihy jsou v dobrém stavu,jen obaly jsou lehce natržené. autor...J.Rajlich a J.Sehnal 4.(Vzduch je naše moře)...190kč vydáno 2002 vazba pevná,bez obalu československé letectví ( 1918 - 1939 ) Kniha je v TOP STAVU Prodej osobně jen v Praze Přeposlání Zásilkovnou (+79kč)
Československá letadla, Civilní letadla, Němeček
Publikace od Václava Janečka. Československá letadla 1 a 2 díl. Civilní letadla 1 a 2 díl. Atlas letadel 3 díly. K ceně je potřeba připočíst poštovné (Zásilkovna).
Knihy o Letectví
Pordám různé knihy o letectví. 200Kč za kus
Knihy o letadlech - i pro modeláře
Nabízím dva díly Ilustrované historie letectví se psaním a mnoha obrázky vyobrazených typů vojenských letadel. Dále pro modeláře a stavitele maket letadel i kosmických lodí knihu Svět letadel, a také knížku Rozpoznávání letadel týkající se sportovních motorových a bezmotorových strojů. Dále knihu Modelářské motory od Jiřího Kaliny. Cena za 5 knih je 200Kč. Za příplatek + 100Kč mohu na přání přidat ještě 1. a 2. díl knihy Civilní letadla od V. Němečka. Knihy jsou k zaslání nebo osobnímu předání v Praze, případně po dohodě i někde jinde.