inzerce, prodej, prodám, bazar

Knihy pro dívky

Kategorie: Pro mládež

Prodám knihy pro dívky Jake už to ví za 30 Kč a Román pro dívky za 70 Kč.
Při koupi obou celková cena 90 Kč.
Knihy pro dívky
Podobné inzeráty
knížky pro milovnice koní
Prodám 12 knížek pro milovnice koní. Knížky jsou v hezkém stavu. 1) Dívky v sedlech 1 - Bonnie Bryantová 2) Dívky v sedlech 2 - Bonnie Bryantová 3) Dívky v sedlech 3 - Bonnie Bryantová 4) Dívky v sedlech 4 - Bonnie Bryantová 5) Dívky v sedlech 32 - Bonnie Bryantová 6) Tajemství černého údolí - Sabine Giebken 7) Zima setkávání - Angela Dorsey 8) Lásky a koně ze Studené Lhoty - Barbora Robošová 9) Studená Lhota, ráj trapasů a koní - Barbora Robošová 10) Klára a Drobeček – Poník v nebezpečí - Anne Bachnerová 11) Klára a Drobeček – Začarovaný poník - Anne Bachnerová 12) Můj první poník - Sandy Ransford Cena 45Kč/ks. Zasílám Zásilkovnou.
Knihy pro dívky a knihy na tvoření
Knihy jsou čtené, ale většinou v pořádku. Třináct - zažloutlá na hraně knihy, věnování na první stránce. Cena 80Kč. Čtrnáct - dobrý stav, jen mírně zažloutlá na hraně knihy, cena 90Kč. Jsem superstar - taky mírně zažloutlá na hraně, jinak super stav, cena 100Kč. Můj cucflek a já - super stav, cena 120Kč. Jůlie a kůň snů - jako nová, super stav cena 50Kč. Opuštěná kobylka - špinavá na hraně knihy, jinak dobrý stav, 30Kč. Zmatky lásky holky Klárky - dobrý stav, 20Kč nebo zdarma k jiným knihám. Tak málo času - 20Kč nebo taky zdarma k jiným knihám. Velká kniha scoubidou - odřená, ale jinak v pořádku cena 40Kč. Kreativní tvoření pro náctileté - trošku naražený rohy, ale jinak dobrý stav - 120Kč. Při platbě předem na účet pošlu poštou, nebo přes zásilkovnu. Při odběru víc knih se můžeme domluvit na ceně.
Knihy pro dívky
Prodám knihy pro dívky, kus za 50 Kč, při odběru všech 5 knich je cena 200 Kč. Knihy jsou úplně nové, neporušené.
Kniha pro zamilované dívky
Dobrý den. Nabízím knížku pro dívky s názvem ,, Když tě zasáhne láska ,,. Tichý průvodce a rádce pro zamilované dívky. Zcela nová. Cena 50 Kč. Osobní odběr v Hradci Králové nebo možnost zaslání zasilkovnou či poštou. V případě zájmu mne kontaktujte telefonicky, sms nebo e-mailem. Děkuji.
Knihy pro dívky o koních
Prodám knihy pro mladé dívky o koních. Týna a pony 3 díly. Jeden kus za 50kč.Dohromady za 120kč.Klárka a drobeček 4 díly. Jeden kus za 60kč.Všechny za 200kč.Kniha senzační trio za 40kč.Domov blízko koní za 120.Můj kamarád blesk za 110.Vše plus poštovnépoštovný. Prosím pište na e-mail.
Knihy o koních pro dívky jako nové.
Knihy o koních pro dívky jako nové. Skvělýd dárek k vánocům. Cena za 1 kus.