inzerce, prodej, prodám, bazar

Knihy o vesmíru, astronomii.

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám knihy o vesmíru, astronomii:
Astronomická příručka, 60,-,
Velký třesk - druhé dějství - po stopách života ve vesmíru - Harald Lesch, Jörn Müller, 40,-,
Přehled astronomie - Oldřich Hlad, Jaroslav Pavlousek, 20,-,
Sto astronomických omylů uvedených na pravou míru - Zdeněk Horský, Zdeněk Pokorný, Zdeněk Mikulášek, 30,-,
Vesmír, jaký je - Jiří Grygar, 40,-,
Nejkratší dějiny života ve vesmíru - Harald Lesch, Harald Zaun, 40,-,
Vesmírný detektiv - Mani Bhaumik, 30,-.
Knihy o vesmíru, astronomii.
Podobné inzeráty
Astronomie, astrofyzika a teorie relativity
Astrofyzika-Ginzburg Astronomie 1+2-Guth Atmosferická ionizace-Spurný Co víme o hvězdách-Link Čo je teória relativity-Landau Družice vo vesmíre-Faukner Encyklopédia astronómie-Hajduk Fotografie hvězdné oblohy-Klepešta Fyzika hviezd a vesmíru-Šolc Fyzika komet-Bouška Gravitace, černé díry a fyzika prostoročasu-Ullmann Hvězdné atmosféry-Švestka Ilustrovaný slovník termínov-Bruzek Jak poznává astrofysika vesmír-Link Kapitoly ze speciální teorie relativity-Bartuška Kde žijeme-Havlíček Kosmická dynamika-Hruška Kozmické žiarenie-Dubinský Lety do stratosféry-Link Mechanika sluneční soustavy-Hacar Moderní technika v astronomii-Valníček Nebeská mechanika, Analytické metody-Andrle Obloha na dlani-Pittich Odhalená tajemství Slunce-Kippenhahn Pohyb tělesa v radiálním gravitačním poli-Ungermann Pohyb umělých družic-Volf Potulky vesmírem-Link Praktická astronómia-Minnaert Proměnné hvězdy-Parenago Přehled astronomie-Hlad Radioastronomie-Budějický Raketové lety a výzkum vysoké atmosféry-Link Slnečná aktivita a zem-Mirošničenko Slunce a člověk-Kleczek Slunce a jeho vlivy na Zemi-Link Svět hvězd-Parenago Teória relativity-Sokolovskij Úvod do dejín astronómie-Druga Úvod do fyzikální kosmologie-Horský Úvod do kosmické fysiky a matematické geografie-Láska Úvod do teorie relativity-Horský Velká encyklopedie vesmíru-Kleczek Vesmír kolem nás-Kleczek Vývoj vesmíru-Novikov Základy astronautiky-Mišoň Základy astronómie-Müller Základy astronomie a astrofyziky-Vanýsek Základy astronomie v příkladech-Široký Základy nebeské mechaniky-Andrle Základy speciální teorie relativity-Votruba Zatmění a zákryty nebeských těles-Bouška Zpráva o vesmíru-Kopal Astronomické algoritmy pro kalkulátory-Pokorný Nabízím knihy z fyziky. Astronomie, astrofyziky a teorie relativity. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Populární fyzika a astronomie
Besedy o fyzike-Bludov Černé díry a vesmír-Novikov Einstein-Kuznecov Filozofické otázky současné fyziky-Gott Filozofické problémy súčasnej fyziky-Zajac Fyzika a filozofie-Úlehla Fyzika a ty-Karlson Fyzikálne základy techniky-Lepil Fyzikální kvízy-Bilimovič Fyzikální základy techniky-Lepil Galileo Galilei-Smolka Historické pramene súčasnej fyziky 1-Zajac Isaac Newton-Nový K horizontom vesmíru-Hajduk Kolumbové Vesmíru-Pacner Laser v mnoha podobách-Sedláček Lidstvo, země, vesmír-Ursul Na křižovatce nekonečna-Parnov Nepravdepodobné – neskutočné-Kitajgorodskij O čase-Davies O elementárnych časticiach-Šelest O povaze fyzikálních zákonů-Feynman Od Galileiho po Einsteina-Kuznecov Plazma, čtvrté skupenství hmoty-Krejčí Pohledy do nebe-Slouka Poriadok a neporiadok vo svete atómov-Kitajgorodskij Poslední tři minúty-Davies Pravdepodobnostný svet-Danin Prečo je to tak-Niese Priekopníci modernej fyziky-Kvasnica První tři minuty-Weinberg Převratné objevy fyziky-Buhrke Schrödingerova koťata-Gribbin Sily v prírode-Grigoriev Slunce náš život-Dvořák Sto let astronomie-Waterfield Stručná historie času-Hawking Svět očima fyziky-Štoll Svět očima moderní fyziky-Krejčí Šíp času-Coveney Štruktúra vedeckých revolúcií-Kuhn Teorie ničeho-Barrow Teorie všeho-Barrow To chce vtip-Lange To nemyslíte vážně pán Feynman-Feynman Velcí přírodozpytci-Lenard Vesmír a člověk-Kleczek Vesmír je náš svět-Grygar Vesmír v orechovej škrupinke-Hawking Vesmír jaký je-Grygar Vesmírná zastavení-Grygar Vesmírne metamorfózy-Krempaský Vesmírní sousedé naší planety-Kopal Vezmi rozum do hrsti-Makoveckij Z druhej strany kvanta-Ponomariov Zaujíma vás fyzika a technika-Jakeš Zo života hviezd-Štohl Zrození atomového věku-Bareš Žiarenie, hrozba i nádej-Tölgyessy Fyzika v perspektivě času-Chlebeček Fyzikálne vedy v 20. storočí-Bernal Pan Tompkins v říši divů-Gamow Nabízím staší knihy na téma populární fyzika a astronomie. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené tel. číslo je smyšlené, neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
SOS ve vesmíru
Nabízím knihu SOS ve vesmíru lidé nehody příčiny Autor Hermann Woydt NOVÁ.TOP stav
Pozvánka do vesmíru
Prodám krásnou knihu o vesmíru.
Matematika, fyzika, astronomie, chemie
Prodám následující knihy o fyzice, astronomii a matematice: J. S. ŠKLOVSKIJ MILIÓNY CIZÍCH SVĚTŮ 20 PETR JAKEŠ LÉTAVICE A LUNATICI 35 VITALIJ PETROVIČ ŠELEST O ELEMENTÁRNÝCH ČÁSTICIACH 40 ALEXANR ILJIČ ACHIEZER VÝVOJ FYZIKÁLNÍHO OBRAZU SVĚTA 15 V.I. RYDNIK ZÁKONY SVĚTA ATOMŮ 50 G. GAMOV - PAN TOMPKINS V ŘÍŠI DIVŮ 35 OLDŘICH LEPIL ELEKTRICKÉ KMITY, STŘÍDAVÝ PROUD 20,- ROSTISLAV KOŠŤÁL OPTICKÉ SOUSTAVY 20,- KAREL+EMANUEL BARTUŠKA+SVOBODA MOLEKULOVÁ FYZIKA A TERMIKA 25,- IVO VOLF POHYB ÚMĚLÝCH DRUŽIC 20,- MILOŠ JELÍNEK MNOŽINY 25,- MILOŠ JELÍNEK LOGICKÉ PRVKY VE ŠKOLSKÉ MATEMATICE 25,- FRANTIŠEK JANEČEK MATEMATIKA-SBÍRKA ÚLOH PRO SŠ-VÝRAZY, ROVNICE,NEROVNICE 50 MATEMATIKA-SBÍRKA ÚLOH PRO SŠ-MATURITNÍ MINIMUM 50 FRANTIŠEK BĚLOUN SBÍRKA ÚLOH Z MATEMATIKY PRO ZŠ 50 JINDRA PETÁKOVÁ MATEMATIKA-PŘÍPRAVA K MATURITĚ A PŘIJÍMACÍM ZKOUŠKÁM NA VŠ 50 ZDENĚK HORKÝ STO ASTRONOMICKÝCH OMYLŮ UVEDENÝCH NA PRAVOU MÍRU 25,- KOLEKTIV AUTORŮ PŘEHLED STŘEDOŠKOLSKÉ CHEMIE 30,-
Knihy (Bylinky)
Knihy nabízím jako celek i jednotlivě: Květinářství (Volf a kolektiv) -- Knihy doplňuji postupně, jak procházím knihovnu. Především jde o: - IT literaturu (programování, databáze) - učebnice a skripta (informační a znalostní technologie, ekonomie, jazykové) - beletrii (sci-fi, fantasy) - knihy o osobním rozvoji - apod. Stav knih se dost liší: od nových, po intenzivně používané (některá skripta). V případě zájmu (na vyžádání) ověřím. Osobní vyzvednutí je možné buď v Praze na Proseku (večer) nebo lze vybrané knihy po dohodě vyzvednout i v Karlíně (některé pracovní dny). Knihy lze také poslat přes Zásilkovnu, či jinou spediční společnost, po ČR nebo na Slovensko. V případě zájmu o prosím o Vaší cenovou nabídku.