inzerce, prodej, prodám, bazar

Knihy Klub záhad

Kategorie: Pro mládež

Knížky z nenávazné série Klub záhad, Thomas C Brezina
Zakoupení jednotlivě, 85,- kus
Jako celek 300,-

Možné zaslání (+poštovné) nebo osobní vyzvednutí Praha 5 Smíchov nebo Hořice. Kontaktujte, prosím, prostřednictvím SMS nebo e-mailu
anicka.vyskoc@
Knihy Klub záhad
Podobné inzeráty
Klub záhad - Noc oživlých mumií
Prodám knížku pro mládež Klub záhad - Noc oživlých mumií. Je jako nová, neponičená, chybí superlupa. Prodávám i další díly z této série, možnost slevy při koupi vícero dílů dohromady. V případě zájmu pište na email: teraroze48@ Osobní předání v Prostějově nebo zaslání přes zásilkovnu (+79 Kč)
Klub záhad - Úkryt posledního vlkodlaka
Prodám knížku pro mládež Klub záhad - Úkryt posledního vlkodlaka. Je jako nová, neponičená. Prodávám i další díly z této série, možnost slevy při koupi vícero dílů dohromady. V případě zájmu pište na email: teraroze48@ Osobní předání v Prostějově nebo zaslání přes zásilkovnu (+79 Kč)
Knihy Thomase Breziny
Vyborny stav. Klub zahad, Klub tygru, Ctyri kamaradi v akci. 70kc kniha.
Prodám knihy klub záhad od thomase brezina
Cena za kus. Osobní odběr / Poštou příplatek 50kč za poštovné za ks / 80kč zásilkovnou za vícero kusů. Lokalita nový bydžov. Jedná se konkrétně o knihy (pokud tu není uvedena tak je již prodána) Démon ticha Ostrov náhrobků Lod duchů Město přízraků Po vyprodání bude inzerát smazán.
Prodám knihy klub záhad brána času od thomase brezina
Cena za kus. Osobní odběr / Poštou příplatek 50kč za poštovné za ks / 80kč zásilkovnou za vícero kusů. Lokalita nový bydžov Jedná se konkrétně o knihy (pokud tu není uvedena tak je již prodána) Výprava za dinosaury Boj černého rytíře Po vyprodání bude inzerát smazán.
Klub záhad - různé druhy
Cena je za 1 kus. Všechny knihy obsahují lupu (viz poslední foto). Možné i osobní předání v Praze, jinak možné poslat přes jakoukoliv zásilkovou službu.