inzerce, prodej, prodám, bazar

Knihy fotbal,hokej

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám knihy:

Kluby NHL 2005 - Karel Knap

Časopis Pro Hockey - 1/2005, 1/2006

Kronika českého fotbalu do roku 1945 - Miroslav Jenšík, Jiří Macků


Prodané: Brankáři, hokejové hvězdy světa - Jiří Stránský, Kamil Ondroušek
Knihy fotbal,hokej
Podobné inzeráty
Svět SPORTU - hokej, fotbal, atletika, tenis ad.
K prodeji sportovní publikace / knihy / ročenky viz foto. Oblasti sportu - hokej, fotbal, atletika, tenis aj. Seznam titulů nevypisuji, všechny jsou viditelné na foto. Cena je 30,-Kč/ks vyjma knihu Sudí (Jan Kubec) za 60,-Kč a ročenek Hokej 78' + Hokej 79' (Karel Gut) za 200,-Kč/ks. Některé tituly mírně opotřebené, jiné nové, ale všechny v dobrém stavu. *V případě zájmu prosím o kontakt skrz odpovědní formulář níže, na tel. nereaguji. O cenách nesmlouvám, zasílám Zásilkovnou, platba předem převodem (ne dobírka).
knihy se sportovní tématikou
Prodám knihy o sportu-fotbal,hokej,motorismus. Fotky jen výběr.Kompletní seznam zašlu.
Prodám knihy o různých českých osobnostech
Prodám knihy o různých českých osobnostech. Vše jednou čtené, takže ve výborném stavu. Knihy: / Vladimír Růžička - S lvíčkem v srdci / Robert Záruba, Dominik Hašek - Chytám svůj život / Karel Šíp - Skopičiny mýho života / Kolektiv - Cesta za zlatem (Nagano) / Martina Navrátilová - Já, Martina /. Ceny jsou různé kniha od knihy, proto mi pro konkrétní knihu prosím napište mail. V případě odběru více kusů jistá sleva. Taktéž slevím v případě odběru více kusů knih z jiných inzerátů, kabelek nebo čehokoliv jiného. Odesílám přes Zásilkovnu. /// četba český hokej růžička hašek dominátor karel šíp všechnopárty nagano olympijské hry navrátilová tenis
Knihy s fotbalovou tématikou
Prodám knihy s fotbalovou tématikou. Cena dohodou. Mám i další knihy, které zatím nemám nafocené, pošlu případně dodatečné do zprávy zájemci. Knihy Anglie/Strely v kopané/Příběhy fotbal. prodány.
Hokej - fotbal
Prodám tyto knihy
Fotbal,hokej
Prodám tyhle knihy o fotbale