inzerce, prodej, prodám, bazar

knihy

Kategorie: Veteráni

Lada 2101 katalog ND
a el.schémata osob.automobilů.
knihy
Podobné inzeráty
knihy MOTORISTICKÁ SOUČASTNOST, LEVNÉ
Prodám knihy MOTORISTICKÁ SOUČASTNOST, LEVNÉ, cena za ks. Stav zachovalý, jedna je použitějsí. Možno koupit i jednotlivě. Dostupné knihy jsou na jednotlivých fotkách kde je vidět i jejich stav. Posílám od souhrnné objednávky alespoň 350 Kč. V nabídce i další knihy o veteránech. Předmět pochází z mé soukromé sbírky a není nový. Osobní předání v Plzni nebo Mostě nebo poštou. Jedno poštovné i při více položkách, doporučeně 80 Kč, dobírka 150 Kč, zásilkovna, když si ji zajistíte. Možno poslat i na Slovensko. Prosím volejte, mailujte nebo WhatsApp, SMS NE. Děkuji.
knihy ZÁVODNÍ, MOTO, LEVNÉ
Prodám knihy ZÁVODNÍ, MOTO, LEVNÉ, cena za ks. Stav zachovalý. Možno koupit i jednotlivě. Dostupné knihy jsou na jednotlivých fotkách kde je vidět i jejich stav. Posílám od souhrnné objednávky alespoň 350 Kč. V nabídce i další knihy o veteránech. Předmět pochází z mé soukromé sbírky a není nový. Osobní předání v Plzni nebo Mostě nebo poštou. Jedno poštovné i při více položkách, doporučeně 80 Kč, dobírka 150 Kč, zásilkovna, když si ji zajistíte. Možno poslat i na Slovensko. Prosím volejte, mailujte nebo WhatsApp, SMS NE. Děkuji.
knihy VETERÁNI PŘÍRUČKY 2, LEVNÉ
Prodám knihy VETERÁNI PŘÍRUČKY 2, LEVNÉ, cena za ks. Stav zachovalý. Možno koupit i jednotlivě. Dostupné knihy jsou na jednotlivých fotkách kde je vidět i jejich stav. Posílám od souhrnné objednávky alespoň 350 Kč. V nabídce i další knihy o veteránech. Předmět pochází z mé soukromé sbírky a není nový. Osobní předání v Plzni nebo Mostě nebo poštou. Jedno poštovné i při více položkách, doporučeně 80 Kč, dobírka 150 Kč, zásilkovna, když si ji zajistíte. Možno poslat i na Slovensko. Prosím volejte, mailujte nebo WhatsApp, SMS NE. Děkuji.
knihy VETERÁNI PŘÍRUČKY 1, LEVNÉ
Prodám knihy VETERÁNI PŘÍRUČKY 1, LEVNÉ, cena za ks. Stav zachovalý. Opravy, zkoušení a seřizování už mám jen bez obálky. Možno koupit i jednotlivě. Dostupné knihy jsou na jednotlivých fotkách kde je vidět i jejich stav. Posílám od souhrnné objednávky alespoň 350 Kč. V nabídce i další knihy o veteránech. Předmět pochází z mé soukromé sbírky a není nový. Osobní předání v Plzni nebo Mostě nebo poštou. Jedno poštovné i při více položkách, doporučeně 80 Kč, dobírka 150 Kč, zásilkovna, když si ji zajistíte. Možno poslat i na Slovensko. Prosím volejte, mailujte nebo WhatsApp, SMS NE. Děkuji.
knihy ŠKODA FAVORIT, LEVNÉ
Prodám knihy ŠKODA FAVORIT, LEVNÉ. Stav zachovalý. Ceny- servisky 120,-/ks, Jak na to 120,-, provoz a vyjíždí- 80,-. Možno koupit i jednotlivě. Dostupné knihy jsou na jednotlivých fotkách kde je vidět i jejich stav. Posílám od souhrnné objednávky alespoň 350 Kč. V nabídce i další knihy o veteránech. Předmět pochází z mé soukromé sbírky a není nový. Osobní předání v Plzni nebo Mostě nebo poštou. Jedno poštovné i při více položkách, doporučeně 80 Kč, dobírka 150 Kč, zásilkovna, když si ji zajistíte. Možno poslat i na Slovensko. Prosím volejte, mailujte nebo WhatsApp, SMS NE. Děkuji.
knihy ŠKODA 105, 120, 130, GARDE, RAPID, LEVNÉ
Prodám knihy ŠKODA 105, 120, 130, GARDE, RAPID, SERVISKY, LEVNÉ. Stav zachovalý, zelená má poškozené desky. Cena - katalog 200,-, "Mko"-80,- pěkná, zelená 50,-. Možno koupit i jednotlivě. Dostupné knihy jsou na jednotlivých fotkách kde je vidět i jejich stav. Posílám od souhrnné objednávky alespoň 350 Kč. V nabídce i další knihy o veteránech. Předmět pochází z mé soukromé sbírky a není nový. Osobní předání v Plzni nebo Mostě nebo poštou. Jedno poštovné i při více položkách, doporučeně 80 Kč, dobírka 150 Kč, zásilkovna, když si ji zajistíte. Možno poslat i na Slovensko. Prosím volejte, mailujte nebo WhatsApp, SMS NE. Děkuji.