inzerce, prodej, prodám, bazar

Knihy 6 druhá světová válka

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Rozprodávám sbírku knih druhá světová válka. Některé knihy jsem kupoval nové, některé z antikvariátu. Stav viz foto. Cena je za jednu knihu. Po platbě předem na účet mohu zaslat za 100 Kč do Zásilkovny.

Stephen Hart Zbraně a taktika waffen SS JE PRODANÁ
Paul Carell Spálená země
Rupert Butler Černí andělé - historie zbraní SS
Wolfgang Fleischer Německá vojenská střelnice Kummersdorf JE PRODANÁ
Paul Carell Operace Barbarossa JE PRODANÁ
Knihy 6 druhá světová válka
Podobné inzeráty
knihy druhá světová válka 17 ks
Antonín Šnejdárek - Druhá světová válka Druhá světová válka - Stručné dějiny Šnejdárek, Antonín: Druhá světová válka v dokumentech a fotografiích. Díl 1,2 1968 SS: Výstraha dějin - Guido Knopp Atentát na Reinharda Heydricha - Miroslav Ivanov Mýtus Rommel - Maurice Philip Remy Hitlerovi žoldnéři - James Lucas Hitlerovi generálové včera a dnes - L.A. Bezymenskij Dějiny Třetí říše - John Bradley Historie gulagu Oleg V. Chlevňuk Západní fronta - Z tajných archivů SS Východní fronta - Z tajných archivů SS SS Hitlerjugend Ilustrovaná historie nacismu - Paul Roland Hitlerovo Německo: život v období Třetí říše Ďáblova dílna - největší padělatelská operace všech dob - Adolf Burger
Druhá světová válka - Winston Churchill
Prodávám sérii 6 knih (tj. kompletní sbírka) od Winstona Churchilla s názvem Druhá světová válka, za kterou dostal Nobelovu cenu za literaturu. Knihy jsou v krásném stavu, jako nové, jen druhá kniha je popsána tužkou a zeleným zvýrazňovačem. Pouze jako celek.
2. světová válka - Hitler 6 knih
Osobní odběr Mělník, zaslání zásilkovnou za 119 Kč (nadrozměr nad 5 kg) Knihy: Druhá světová válka v kresbách a karikaturách, Třetí říše den po dni, Hitler v sovětské karikatuře, Obrazy ze života Vůdce, Hitlerova válka, Hitler tváře diktátora.
Knihy 2 druhá světová válka
Rozprodávám sbírku knih druhá světová válka. Některé knihy jsem kupoval nové, některé z antikvariátu. Stav viz foto. Prodavávám pouze jako komlepet! Po platbě předem na účet mohu zaslat za 100 Kč do Zásilkovny.
Druhá světová válka, Winston Churchill
Prodám soubor knih Druhá světová válka I.-VI. (6 svazků, komplet) Winston Churchill, knihy jsou ve výborném stavu, možnost předání Liberec, Jablonec n.N., Osečná, nebo zaslání poštou.
W. S. Churchill, druhá světová válka 1.-6. díl
Knihy druhá světová válka Winston S Churchill 6 svazků