inzerce, prodej, prodám, bazar

Kniha Těhotenství a porod + Nemocné dítě

Kategorie: Ostatní

Prodám knihy Těhotenství a porod + Nemocné dítě. Top stav. Cena za kus 129 Kč, cena za obě knihy 239 Kč. Možný osobní odběr v Praze nebo zaslání poštou.
Kniha Těhotenství a porod + Nemocné dítě
Podobné inzeráty
Triologie těhotenství, porod a dítě
Kniha srozumitelně a přehledně přináší ověřené informace odborníků na těhotenství, porod a péče o dítě. Pro prvorodičky doporučuji! A zde najdete uplne vše co potřebujete.
Knihy o těhotenství
Těhotenství v otázkách a odpovědích (Ikar)-průvodce od plánování těhotenství až po šestinedělí, převážně formou otázek a odborných odpovědí. Velká kniha o dítěti (Cpress)-spoustu cenných informací pro období od těhotenství po péči o dítě v prvním roce.Kč 50,-/ks
PÉČE O DÍTĚ.
PÉČE O DÍTĚ. 1) BUDEME MÍT DĚŤÁTKO - těhotenství, správná životospráva, porod, šestinedělí. 2) TO JE MOJE - deník, který mohou rodiče svému dítěti psát, lepit, kreslit od narození do 1. třídy. 3) VELKÁ ČESKÁ KNIHA O MATCE A DÍTĚTI- vše, co potřebujete vědět o těhotenství a porodu. 4) MASÁŽE DĚTÍ A KOJENCŮ - postup i s fotkami. 5) CD se skladbami pro miminka. Knížky prodávám jen jako celek za tuto pěknou cenu. Nezasílám, ale knížky Vám rád předám po Praze.
Antonín Pařízek
Prodám knihy od Antonína Pařízka-Těhotenství,Porod,Dítě.Jedna kniha za 200Kc,všechny 3 díly za 450. Knihy jsou jako nové. Moc hezky vše odborně, ale srozumitelně popsáno :-) Odkaz pro bližší informace:
Čekáme děťátko - Gregora, Velemínský - Grada
Druhé vydání velmi úspěšné publikace detailně provede rodiče obdobím těhotenství, porodu a péčí o dítě do tří až čtyř let věku. Unikátní ultrazvukové snímky přibližují tajemství nitroděložního života plodu. Uvedena je také problematika pracovního vytížení a sexuálního života těhotné ženy, možnosti sportování a cestování v těhotenství. Nově je zařazena kapitola o porodu bez násilí. Praktické návody pomohou při výchově a výživě dítěte, při potížích s kojením či se zaváděním nemléčné stravy, stejně jako při péči o nemocné dítě. Nechybí očkovací kalendář, kalendář preventivních prohlídek, zásady první pomoci, kapitoly o relaxaci a masážích těhotné ženy, ale také o plavání a masážích kojenců. Celobarevná komplexní, odborně podložená příručka vycházející z českého prostředí se jistě stane cenným pomocníkem všem pečujícím rodičům. Předání Mělník, Praha ostatní po dohodě, případně možno zaslat.
Těhotenství a mateřství, Grada
Prodám knihu Těhotenství a mateřství od společnosti GRADA. Popisuje vše od začátku těhotenství, přes práci s novorozenětem a batoletem, popis základních dětských nemocí. Je v krásném stavu, otevřena párkrát. Ale má vytrženou dvoustránku 119-122 - je pouze vytržená z vazby, ale je součástí knížky. Funkčnosti to samozřejmě nevadí. Původní cena je 339 Kč. Posílám přes zasilkovnu za 79 Kč. Prosím piště SMS či mail.