inzerce, prodej, prodám, bazar

Kniha Rozvíjej se, děťátko od Evy Kiedroňové

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám knihu Rozvíjej se, děťátko od Evy Kiedroňové. Ve výborném stavu. Včetně příloh Stručný výtah z knihy a plakátu Psychomotorický vývoj dítěte v 1.roce.
K ceně nutno připočítat poštovné (ideálně Zásilkovna), příp. lze vyzvednout osobně.
Kniha Rozvíjej se, děťátko od Evy Kiedroňové
Podobné inzeráty
Rozvíjej se děťátko - Eva Kiedroňová
Prodám knihu Rozvíjej se děťátko od Evy Kiedroňové. Kniha pojednává o významu správné stimulace kojence v souladu s jeho psychomotorickou vyspělostí. Součástí knihy plakát s psychomot. vývojem dítěte do 1 roku a brožura výtah z knihy. Osobní odběr, nebo zásilkovna.
Rozvíjej se, děťátko - E. Kiedroňová
Prodám knihu Rozvíjej se, děťátko od Evy Kiedroňové. Kniha je ve výborném stavu, obsahuje i tabulku psychomotorického vývoje dítěte do jednoho roku a přehledovou brožurku k záznamu rodičů.
Kniha Rozvíjej se děťátko - Eva Kiedroňová
Kniha Rozvijej se detatko od p. Kiedronove,super stav,cista bez poskozeni,1x prectena,pevne desky,vel 170x240 mm,cca 380 str,uvnitr dva plakaty s rozvojem ditete
Něžná náruč rodičů a rozvíjej se děťátko-Eva Kiedroňová
Nabízím k prodeji dvě knížky od Evi Kiedroňové- Něžná náruč rodičů a Rozvíjej se děťátko. K tomu Jak se rodí vodníčci a plakát. Osobní předání v Brně,ve Veverské Bítýšce, nebo pošlu+poštovné 85,- Děkuji:)
Eva Kiedroňová - všechny knihy (včetně DVD)
3 knihy Evy Kiedroňové: Něžná náruč rodičů, Rozvíjej se děťátko..., Jak se rodí vodičci (1 dil, včetně DVD). Knihy jsou nové se všemi přílohami - plakáty (jeden plakát navíc), DVD a výtah z knihy. Osobní předání v Mladé Boleslavi, nebo lze poslat.
ROZVÍJEJ SE DĚŤÁTKO
Prodám knihu od Evy Kiedroňové, která popisuje psychomotorický vývoj dítěte do jednoho roku. První stránka je trochu zmuchlaná - viz foto. Zdarma přidám knihu Co dělat, když... Osobní předání nebo Zásilkovna 79,-