inzerce, prodej, prodám, bazar

Kniha receptury teplých pokrmů

Kategorie: Učebnice, skripta - SŠ

Prodám knížku receptury teplých pokrmů vhodné pro začínající kuchaře a číšníky knížka je skoro nová má jenom ohlé rohy. Nová stojí okolo 500. Nikam neposílám pouze osobní odběr.
Kniha receptury teplých pokrmů
Podobné inzeráty
Prodám receptury teplých pokrmů od Jaroslava Runštuka
Prodám receptury teplých pokrmů pro střední školy obor pekař nebo kuchař používané 1 rok v super stavu.Mám tři knihy a jedno cd room.Nejlépe osobní předání ve Stráži pod Ralskem,popř. mohu odeslat na dobírku dle poštovního tarifu. původní cena 600.- cena za kus 350.-
Učebnice pro gymnázia a SOŠ
Literatura pro 1. ročník středních škol - učebnice = 100,- Tvoje státní maturita 2014 - matematika = 50,- Literatura - přehled středoškolského učiva = 100,- Čítanka I. k literatuře v kostce = 160,- Matematické, fyzikální a chemické tabulky pro střední školy = 150,- Technologie přípravy pokrmů 2. pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy = 100,- Technologie přípravy pokrmů 1 = 100,- Písemná a elektronická komunikace = PRODÁNO Dějepis pro střední odborné školy = PRODÁNO Receptury teplých pokrmů = PRODÁNO Geneau 1 = PRODÁNO Všechny učebnice jsou ve velice dobrém stavu. Rok používané, bez vad. Na cenách se můžeme případně domluvit. Zasílám poštou převážně doporučeně nebo přes Zásilkovnu. V případě zájmu mě kontaktujte e-mailem.
Učebnice
Prodám učebnice,které už nepoužívám. Jedná se o: Receptury teplých pokrmů Technologie přípravy pokrmů 1,2 Písemná a elektronická komunikace Učebnice jsou určeny pro střední školy a jsou stále ve velmi dobrém stavu.(některé mohou obsahovat menší poznámky)
Receptury teplých pokrmu 2012
Prodal knihu ze střední školy rok 2012 Postou neposílám osobni předání Praha a okolí Kontakt : 511144
RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ, J.Runštuk a kolektiv
Učebnice ve skvělém stavu. Použitá cca dvakrát. Původní cena 472kč nyní 350kč Cena je bez poštovného. Možnost osobního vyzvednutí.
Receptury teplých pokrmů
Jako nová, úplně bez popisků. Vyzvednutí v Chrudimi nebo na dobírku přes zasilkovnu (tj.+102 Kč).