inzerce, prodej, prodám, bazar

Kniha Motorová vozidla a jehich součáasti

Kategorie: Veteráni

Výborný stav, Dopr.nakladatelství 1958
Kniha Motorová vozidla a jehich součáasti
Podobné inzeráty
cedule plechová - Laurin & Klement: Motorová dvoukolka
plechová cedule - Laurin & Klement: Motorová dvoukolka jest nejlepší ! Firma „Laurin & Klement“ – založena roku 1895. + dopravné od 70Kč při platbě předem. Velikost: 30cm x 20cm Materiál: kov Další plechové cedule viz. další mé inzeráty.
Nová motorová automatická anténa
POSLEDNÍ KUSY ! Jedná se o repliku známé klasické antény německé firmy Hirschmann MA-3. Je to plně automatická motorová teleskopická autoanténa, určená k montáži do blatníku. Nastavitelný úhel sklonu antény. Chrom/plast, napájení 12V, velmi jednoduché zapojení. Klasická ISO anténní přípojka (jakou má naprostá většina starých autorádií). Narozdíl od ostatních podobných poloautomatických výrobků je tato anténa plně automatická - stačí ji pouze připojit k napájecímu napětí. Ovládací vodič připojíme buď k odpovídajícímu vývodu autorádia, nebo třeba na zapalovací klíček. Pokud je na ovládacím vodiči napětí, tak se autoanténa sama vysune a v koncové poloze zastaví, jakmile na ovládacím vodiči napětí zmizí (vypnutím klíčku nebo rádia), tak se sama zase zasune - a nadále neodebírá žádný proud. Vhodné na Škoda 440 Spartak, Octavia, Felicia, 1202STW, 1000MB, 110R, 100, Favorit, Simca 1301, Tatra 603, Tatra 613, Ford Cortina, Capri, Sierra, Granada, Opel, Volkswagen VW Brouk, Passat, Polo, Scirocco, Fiat 850, Ritmo, 124, 125, 126 a prakticky všechny další veterány. Nové zboží s plnou zárukou. Doprava 100 Kč při platbě převodem, nebo 150 Kč při poslání na dobírku. Posíláme přepravní službou GLS, rychle a bezpečně, na přání je možná i Zásilkovna, nebo Česká Pošta
Jawa 500 historie, vývoj, technika, sport - GRADA
Jawa 500 historie, vývoj, technika, sport Jiří Wohlmuth Tištěná kniha.Pevná šitá vazba Vydala: Grada Publishing, a.s. Praha 2013 Počet stran 172 Kniha zkušeného odborníka seznamuje čtenáře s vývojem čtyřdobých motocyklů značky Jawa v prestižní třídě pětistovek. Představí se tak nejsilnější výrobky značky Jawa, od předválečného typu Jawa 500 OHV - Rumpál přes cestovní stroje Jawa 500 OHC z padesátých let minulého století až k poslednímu typu Jawa 824. Samostatná kapitola je věnována závodním silničním, terénním a plochodrážním speciálům. Publikace obsahuje bohatou fotodokumentaci, podrobné technické údaje ke každému typu a také rady k servisu a opravám motocyklů. V knize nechybí ani stručné životopisy nejznámějších konstruktérů Jawy. Tato kniha je již dlouhodobě vyprodána. Po dlouhém shánění se mi sešly dvě. Kniha je nová nečtená.
Tachometry, ampérmetr
Prodám náhradní díly na motorová vozidla. Tachometry jsou nepoužité. Cenu nabídněte.
Nabízím ke sběratelským účelům
výjimku pro motorová vozidla Jawa 90 cross cenu prosím nabídněte
Volkswagen Golf MK1 GTi 1.6EG 1982
Nabízím k prodeji "matching numbers" Golfa GTi 1982 s motorem 1.6EG 81kw s 5q převodovkou, kdy vozidlo je z velké části v původním stavu (nezasaženo tunerem, bastlířem apod.) s malým nájezdem a certifikátem pravosti z Volkswagen Museum dokazující pravost tohoto vozidla s podrobně vypsanou specifikací vozidla pro den, kdy opustilo linku ve Wolfsburgu. Auto dovezeno z Itálie, kde bylo po celý svůj život. Vozidlo plně funkcňí po menším servisu, který spočíval ve výměně rozvodů, nového chladiče včetně náplně, opraven výfuk, servis všech brzd, zrenovované originální plechové disky včetně nových letních pneu. Co se týče koroze tak auto je bez jakékoliv díry skrz, vše co se na autě nachází je pouze povrchové. Původní zadní čelo včetně výztuhy k rezervě apod. Kdo někdy nějakou jedničku měl nebo dělal, tak si dokáže udělat názor sám. Kompletní vozidlo včetně dnes již těžko sehnatelných dílů jako jsou tepelné štíty, brzdného omezovače, originálního držáku palivové pumpy apod. K vozidlu je i několik náhradních dílů. Auto možné k okamžitému užívání jako "patinového", nebo k nenáročné renovaci, kdy výsledkem může být skvělý investiční HOT HATCH, který se dnes stal již legendou a je často vyhledávaným vozidlem po celém světě. Cenová představa je 260.000Kč, kdy vozidlo bude přihlášeno na českých dokladech - běžných bílých SPZ včetně zaplacené ekodaně. Rychlé a solidní jednání = možná dohoda na ceně, ale již s hotovostí u vozidla. V případě jakýchkoliv dotazů mne můžete kontaktovat na uvedeném tel. Vozidlo k vidění (PSČ) : 387 42 MOŽNÁ VÝMĚNA ZA JAWU PÉRÁK NEBO PŘEDVÁLEČNOU JAWU S MOŽNÝM OBOUSTRANÝM DOPLATKEM.