kniha MasterChef
Kategorie:
Kuchařky
kniha MasterChef
Podobné inzeráty
Knihy nikdy nepouzite, v perfektnim stavu. Cena za vsechny, po domluve je mozne koupit individualne.
Staňte se skvělým pekařem krok za krokem - Annenka Manning
při platbě předem poštovné doporučeně 65 Kč, osobní předání je možné v centru Ostravy; koukněte se i na další moje věci, díky!
Ať už jste začátečník nebo pečete často, tato kniha pro vás bude užitečná. Anneka Manning vám odhalí 10 základních postupů, které jsou základem pro každé pečení.
Kniha obsahuje 90 receptů na sladké i slané pečené dobroty, s jejich pomocí se stanete zručnějšími a bude z vás pekař, jak má být! "Tato kniha je absolutně skvělá, zaujala mě hned od první stránky. Anneka přistupuje k pečení logicky, dělí své recepty do skupin podle postupů. Je geniální. Každý recept vypadá chutně. Zaručuji vám, že tato kniha se stane klasikou. " Stephanie Alexander AO "Těžko najdete vášnivější pekařku než je Anneka. Rozmanité a prověřené recepty a spousta užitečných tipů... tato kniha je skvělým pomocníkem při pečení."
Matt Moran, kuchař a porotce v soutěži The Great Australian Bake Off
Prodám knihu Velká kuchařská kniha vaření a pečení. Kniha obsahuje plno receptů s obrázky a různých rad, aby jídlo bylo opravdu chutné. Kniha jako nová, vhodná jako dárek
Kuchařka Karolína - někdo, kdo vařil v pořadu na Primě, nová kniha a vhodná i jako dárek
Velká kniha formát cca A4 + silná. Různé recepty na saláty - 700 receptů. Nová a vhodná i jako dárek. PC vysoká.
Antistresové omalovánky pro dospělé - kniha, pevná měkčí, různé příběhy nebo jednotlivé obrázky, PC vysoká.
Při koupi 3 a víc věcí + dárek zdarma navíc jako bonus
Osobní převzetí v Praze + každá věc za něco - nová káva, drogerie, stravenky, uni šeky, atd. Rovnou pište, co nabízíte. Nebo prodej 400Kč za kus.
Nová kniha. Formát A5, 168 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, v roce 2014 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Kniha, poprvé a naposledy vydaná v roce 1890, je nejstarším známým souborem uzenářských receptur, který v Čechách vyšel tiskem. Autor (*17. 12. 1845 – †4. 11. 1911), pocházející z řeznicko-uzenářského rodu z Moravských Budějovic, v díle uvádí více než 150 receptů nejrůznějších a nejoblíbenějších uzenin, knaků, chrupáků, klobás, salámů, pečení, jaterniček, jelit, závinů, šunek, rosolů atd., vyráběných v uzenářských dílnách koncem 19. století nejen v Čechách, ale také v Německu, Rakousku, Francii a Itálii. Neopomíjí ani rady, jak připravit suroviny k výrobě, jakým způsobem zboží tepelně opracovat, jak nejlépe zbudovat udírnu a chladírnu i kterak dbát o zdravotní nezávadnost výrobků.