inzerce, prodej, prodám, bazar

Kniha Lucie Fotografity

Kategorie: Ostatní

NOVÁ kniha, nejlevněji v ČR !! Koller, PBCH, Kodym.... Unikátní fotokniha o kapele Lucie přináší čtenářům řadu jedinečných snímků kapely, z nichž se mnohé ještě nikdy nedostaly na veřejnost – a na internetu je zaručeně nenaleznete! Fanoušci mají možnost nahlédnout do zákulisí koncertů i nahrávacích studií, seznámí se s počátky kapely a připomenou si její slavné koncerty.

Z bezmála 10 000 fotografií vybrali členové kapely téměř 800 snímků, které doprovázejí výstižné komentáře od samotných členů skupiny Lucie. K jednotlivým oddílům knihy napsal shrnující úvody renomovaný hudební publicista a kamarád kapely, Honza Dědek.

Počet stran: 528
Hloubka: 55 mm
Šířka: 261 mm
Výška: 315 mm
Kniha Lucie Fotografity
Podobné inzeráty
Kniha LUCIE FOTOGRAFITY
Prodám knihu LUCIE FOTOGRAFITY. Zcela nová - nevhodný dárek. Původní cena 1399,-Kč, nyní za 600,-Kč. Pouze osobní předání.
Lucie- Fotografity.
Prodám novou nerozbalenou knihu Lucie- Fotografity.
Knihy pro děti 10ks + hračky
Více foto a infotmaci pošlu na email Posílám I balikovnou za 65kč Nebo osobní předání v Plzni Ks 60 Kč Nábytek 90 Kč 1)Človíčkova dobrodružství a nové objevy Cena 60kč prodaný 2 foto Slabikář slušného chování Kniha má krásné obrázky a je poučná Pro děti -5 let Foto 3 Hádanky od srdíčka Kniha na hádanek 4 foto PRODÁNO Můj anglický obrázkový slovník Pro děti od 6 led Foto 5 Klubíčko veselých pohádek Kniha s pěknými obrázky. Foto 6 Prasátko v úzkých Kniha pro děti Foto 7 Nejkrásnější pohádky o čarodějnicích Kniha má 60 stran Foto 8 PRODÁNO Nejznámější pohádky učíme se anglicky Kniha má 144 stran Foto 9 Jak vypadá sto Kniha od disney Foto 10 Fanfárie Kniha má 93 stran Pěkný stav Foto 11 Dřevěná skládačka Dřevěná skládačka rodinka Máma 5ks + 1x kde chybí spodní díl Táta 6ks Dítko 4ks Některé dílky bohužel chybí. Foto 12 Dřevěná skládačka 2 6 holčiček 5 chlapečku jeden bohužel chybí Foto 13 a 14 Malý kouzelník 1 a 2 Dva díly Pouze jako celek . Pro děti od 6 let Cena 120Kč Foto 15 Kluk z hajovny Kniha je na první straně popsána 82 stran Cena 30kč
Různé knihy
Joakim Znader - Plavec Nová kniha Čtyři dohody Taylor Adams - Není úniku Nová kniha Tana Frenchová - V lesích Dan Brown - Andělé a Démoni Hrajeme na kytaru Andrew Mayne - Šelma Jo Nesbo - Sněhulák Trevanian - Šibumi Pavel Kohout - Ďáblův slovnik Jak vidět sebe sama tak, jací doopravdy jsme Truhlářské konstrukce Nová kniha Prodáno Tesařské spoje Nová kniha prodáno Nicholas Sparks Útěk - do samoty Josef Dvořák - Putování okolo Annapurny Nová kniha Joakim Zander - Bratr Nová kniha Nelson DeMile - Hra se lvem Oldřiška Ciprová - Vlk a já Nová kniha Kevin Lacz - Poslední mstitel Nová kniha Americký sniper Nová kniha Cenyy dohodou - nabídněte.
KNIHA PAPEŽ JAN PAVEL II, + dalších 7 knih v ceně
Prodám knihu-životopis o Janu Pavlu II. Kniha je ve velmi dobrém stavu a zachovalá. Má téměř 900 stran!! Plus přidám dalších sedm knih, dále malé kukátko do bible a brožurku DO MARIA-ZELL. Kniha KAREL OTČENÁŠEK je úplně nová. Kniha VĚŘÍM je také jako nová. Kniha MORMONI je také jako nová. Kniha ŽIVOT V KRISTU opotřebená. Kniha NA POČÁTKU BYLO SLOVO lehce opotřebená Kniha VELKÝ SPOR VĚKU jako nová Kniha SLOVO NA CESTU jako nová Plus malá brožurka DO MARIA-ZELL Cena za těchto 8 knih a dvě brožurky je dohromady 250 Kč., plus poštovné. Osobní odběr Jičín a okolí nebo pošlu Poštou nebo Zásilkovnou. Podívejte se na další moje inzeráty. Mám toho spousty z dědictví po otci. Válečné, historické, sportovní, kinematografie, dobrodružné a další a další. Při větším odběru knih dám slevu. Tel:
Můj fantastický rok - Lucie Bilá
Životopisná kniha - Můj fantastický rok, Lucie Bilá.