inzerce, prodej, prodám, bazar

Kniha Jak zacvičit s rodiči

Kategorie: Pro mládež

Skvělá kniha pro mladší čtenáře. Ve formě deníku teenagera. Pevná vazba. 264 stran
Kniha Jak zacvičit s rodiči
Podobné inzeráty
Mix knih pro dívky od 9 - 15 let
Prodám mix knih pro dívky od 9-15let: - NOVÉ BARVY PRO KRÁSU, Gizela Watermannová. Kniha obsahuje i šablonyk osobnímu barevnému otestování. Kniha je ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - MODA, KRÁSA A ŽIVOTNÍ STYL, Lucie a Nicole Ehrenbergerovi. Kniha je ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - HOLKA Z POPELNICE,Jacqueline Wilsonová, pevná vazba s přebalem. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 60Kč - TAJEMSTVÍ, Jacqueline Wilsonová. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 60Kč, - Čarodějka Jennifer, E.L. Konigsburgová, od 9let. Ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 50Kč, - Pořád mi pijou krev, Kimberly Pauley. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 40 Kč - Pijou mi krev aneb upírkou na vlastní nebezpečí, Kimberly Pauley. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 40 Kč, - Klukům vstup zakázán, Thomas C. Brezina, měkká vazba: Klub čarodějek, od 9 let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30 Kč, Ségra na zabití, od 9 let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30Kč, - Prima rande, Dagmar Geister, od 11let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30Kč, - Adrianin druhý případ, Jela Mlčochová, OD 12LET. V pěkném stavu. Cena 40Kč, -Kam utíkáš, Daisy?, Jenny Oldfieldová, od 9let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30 Kč, - ALICE A.... DOOOST DOBRÁ RODINKA, od 11let. Čtená, mírně pokrčený rožek knihy, jinak v bezvadném stavu. Cena 30Kč, -POCAHONTAS- INDICKÁ PRINCEZNA, Mari Hanesová. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30Kč. - MOJE SÉGRA JE UPÍR- SKANDÁLZUBNÍ!, Sienna Mercerová. 1x čtená, ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - UPÍŘÍ DENÍKY- PROBUZENÍ, E.J. Smith, od 15let. 1x čtená, v bezvadném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - PRODANÁ - ZVLÁŠTNÍ ZNAMENÍ, Iva Macků Zasílám Českou poštou dle jejího ceníku, Balíkovnou za 65Kč nebo Zásilkovnou za 79Kč. Osobní předání na mé adrese nebo u Olympie v Modřicích. Při větším odběru z mé nabídky mohu dovézt do Brna k Vaňkovce. Inzerát je platný do smazání. Mám zde více inzerátů, můžu zkompletovat balíček podle vašeho přání.
Když víš jak voní vítr
Román autorky MVDr. Olgy Chytkové vypráví příběh jedenáctileté dívky, která se přestěhovala s rodiči a sourozenci z Orlických hor do malé vesnice v nížině. Kniha je jako nová.
W. E. Johns - Biggles od velbloudích stíhaček/ PROSTOR 2019
436 stran , vázaná kniha, MOC 533 Kč Velkoryse výpravná kniha obsahuje dva Bigglesovi příběhy : The Camels Are Coming a Biggles of the Camel Squadron v kompletně revidovaném překladu. Poprvé vychází s s třiadevadesáti unikátními barevnými ilustracemi Jana Stěhuleho, který nechtěl kopírovat Z. Buriana a tak se rozhodl pro modernější pojetí, aby obrázky zaujaly současné čtenáře. Příjemné retro, které potěší čtenářovo srdce a klukovskou duši nejednoho dospělého. Ledererovu nakladatelství PROSTOR dávám dva palce nahoru za tuto knihu : 1.palec nahoru za odvahu narušit „bigglesovský monopol“ spjatý s nakladatelstvím Toužimský & Moravec a s ilustracemi Z. Buriana. 2. palec nahoru za fortelně odvedenou knihařinu. Robustně vypravená vázaná kniha, vnitřní stránky jsou ze silnějšího papíru s vyšší gramáží. Kniha má kapitálky a ve stejné barvě i textilní záložku. Stav: přečtená kniha. Pouze titulka desek má dva vlasové škrábance v papírovém potahu desek. Označeno červenými čarami na detailu titulky viz. foto 2. V místě žlábku hřbetu je částečné proseknutí desek. Inkriminované místo jsem přelepil transparentní profesionální opravnou knižní páskou. Označeno červeným čtvercem na detailu titulky viz. foto 2. Jinak je kniha bez závad a ve velmi zachovalém stavu. Prodám za lidových 220 Kč. Osobní předání zdarma možné v Praze, jinak + poštovné (ČP balíkovna 65 Kč, Zásilkovna 79 Kč, Z. Slovensko 89 Kč) po platbě předem na účet.
Prodej téměř nesehnatelných MARVEL komiksů
Prodám vzácné komiksové knihy MARVEL z nakladatelství CREW + další vybrané komiksové knihy: - Wolverine (kniha 05) - 250 Kč - Punisher: War Zone - 250 Kč - Deadpool vs. SHIELD - 300 Kč - Simpsonovi: Promenáda - 250 Kč - Spider-Man (kniha 03) - 800 Kč - Spider-Man (kniha 06) - 900 Kč - Deadpool: Hodný, zlý a ošklivý - 300 Kč - Spider-Man (kniha 04) - 9000 Kč - Wolverine (kniha 03) - 400 Kč - Spider-Man (kniha 05) - 900 Kč
Jako nová kniha Čarodějnická kniha od Nicola de Pulforda
Jako nová kniha Čarodějnická kniha od Nicola de Pulforda. Přes 40 tajných návodů jak být úspěšní v životě, v práci i zábavě + 3 zapečetěná kouzla pro naléhavé případy. PC 259 Kč, nyní cena jen 79 Kč. Poštovné: ČP doporučeně 69 Kč nebo Zásilkovna 79 Kč
Alenka z planety Země
Sci-fi příběh pro děti mladšího školního věku o neobyčejně zvědavém děvčátku žijícím na konci 21. století. Alenka je už od malička trochu jiná než její vrstevníci. Zhruba ve čtyřech letech se u ní začala projevovat schopnost ztrácet se v nejnevhodnější okamžik a docela náhodně dělat objevy, které překračují možnosti i těch nejschopnějších vědců. Alenka se chystá do první třídy, a právě proto, že se od svých spolužáků bude pravděpodobně trochu lišit, rozhodne se její tatínek sepsat některé příhody, které se Alence skutečně staly, a tyto zápisky poslat paní učitelce. Doufá, že by se jí pak s Alenkou mohlo lépe pracovat. Čtenáři se mj. dozvědí, jak byla jeho dcera při narození brontosaura a jak ho pomohla zachránit, jak odhalila záhadu pyramid vymřelé civilizace na Marsu, jak zabránila meziplanetárnímu konfliktu i to, jak se zúčastnila vědecké výpravy do kosmu.