inzerce, prodej, prodám, bazar

Kniha - Hry pro maminky s dětmi

Kategorie: Ostatní

Kniha Hry pro maminky s dětmi
Autor:Jana Hanšpachová
272 stran
Kniha je čtená, jako nová bez poškození.
Osobní předání Praha Háje nebo můžu poslat.
Kniha - Hry pro maminky s dětmi
Podobné inzeráty
Nabízím zdarma 12 ks časopisů Family Star - pro maminky
Nabízím za symbolickou 1 kč k vaší objednávce jiného zboží z mého alba v hodnotě nad 100 Kč (bez poštovného) starší, ale tématy stále aktuální časopisy pro maminky s dětmi - Family Star. Mám 12 ks + mohu přidat ještě 3 čísla jiných, také pro maminky. Ráda vám je přidám k objednávce jiného zboží z mého alba (min. 100 Kč).
Kniha Hry pro maminky s dětmi Jana Hanšpachová
Zajímavá kniha s nespočetnými nápady pro šikovné maminky. Používaná ale ve výborném stavu. Lze předat Křtiny a okolí, Brno, Blansko, Velké Opatovice, s omezením Praha. Lze poslat Zásilkovnou nebo Česko poštou.
Péče o dítě – Ikar, kniha nastávající maminky
Skvělá kniha pro stávající moderní maminky a maminky děti, 392 stran, perfektním stavu. Počáteční cena 650 Kč. Kompletní bohatě ilustrovaný rádce, sestavený týmem pediatrů, dietologů a psychologů. K výchově zdravého miminka i batolete. Možné poslat na dobírku.
Knihy
Kniha - Přehledný průvodce dětskými nemocemi Přehledné a rychlé vyhledávání Pomocí diagramů a tabulek snadno a bezpečně stanovíte diagnózu zdravotního stavu dítěte. Odpovíte na pět základních otázek a zjistíte, jak můžete dítě ošetřit sami a kdy bude vhodnější péči svěřit lékaři. > Všechno důležité o preventivních prohlídkách, všeobecně doporučovaných očkováních, rady k posilování celkové imunity dítěte, zásady při cestování s dětmi v autě či letadlem > Popis homeopatických a rostlinných prostředků od A po Z, přehled osvědčených domácích prostředků a recepty na jejich použití, možnosti samoléčby a nutnost lékařské péče. Doma mi jen leží. Nevyužitá. Cena 150.- Můj cestovatelský deník Kniha je nová. - Tvoje kniha vzpomínek z cest! Staň se opravdovým objevitelem! Cestovatelské vystřihovánky o místech, které jsi navštívil/a během cest! Obrázky, hádanky, zajímavosti! Cena 70.- Vlajky světa - samolepková knížka Knížka je nová - Zábava se samolepkami! Dítě se pomocí samolepkové knížky zábavnou formou učí, prohlubuje své znalosti a procvičuje svou paměť. Titul obsahuje 8 stran a 4 listy plné barevných samolepek. Vhodné pro každého malého zvědavce! Cena 70.- Omalovánky pro minecrafťáky Kniha omalovánek je nová. 128 stran. Cena 120.- Kniha - pozoruhodná místa naši vlasti "2" Kniha je nová.. Kniha přináší další pozoruhodná místa, která, ať již byla vytvořena přírodou nebo lidskou rukou, jsou zajímavá nejen na pohled, ale i skutečností, že se s nimi pojí poutavý příběh. Dozvíte se například, jak a kde vznikala Bible kralická. Vydáte se do hlubin propasti, která by mohla být nejhlubší na světě, nebo na výlet za Babičkou a kněžnou Zaháňskou. Zjistíte, jak lidé ve středověku „recyklací“ starých hadrů vyráběli papír, poznáte příběh prvního českého automobilu nebo podlehnete kouzlu zpívající fontány. A také si vzpomenete, že vše zlé je pro něco dobré, v příběhu paní ředitelové, jejíž zranění vedlo ke vzniku kostky cukru. Kniha poutavou formou nabízí i spoustu dalších zajímavostí pro každého čtenáře. Cena 100.- Domácí procvičování Matematika, čeština a vyjmenovaná slova hrou Knihy jsou nové..cena za kus 30.- CD Daniel a jeho písničky CD jednou přehrané - CD s deseti písničkami nazpívanými na jméno vašeho dítěte. V každé ze superpísniček je jméno obdarovaného zmíněno alespoň třikrát. Spolu s personalizovanou pohádkou o Žabím princi, která je bonusem tohoto CD, to je nejoriginálnější dárek pro děti od jednoho roku do pěti let. Cena 130.- Posílám přes Zásilkovnu
Knihy pro maminky
Nabízím starší knihy pro nastávající maminky. Zvláště ocení maminky, které čekají první mimčo :) vyměním za něco pro maminku :)
NINTENDO NES/ GAME BOY/ SWITCH/ 3DS HRY
Pri kúpe 5 hier je najlacnejšia hra ZADARMO Predám hry pre NINTENDO NES, GAME BOY, SWITCH a 3DS. Každá hra je vyskúšaná a plne funkčná. Cena je pevná, možné poslať packetou od 79Kč. Platba prevodom, dobierkou, PayPal. Pri nákupe nad 2599Kč poštovné ZADARMO. HRY PRE NINTENDO NES: SUPER MARIO BROS 1 - 499Kč SUPER MARIO BROS 2 - 499Kč SUPER MARIO BROS 3 - 499Kč DONKEY KONG CLASSIC - PREDANÉ MCDONALDLAND - 499Kč KUNG FU - 369Kč DR MARIO - PREDANÉ FAXANADU - PREDANÉ VOLLEY BALL - 369Kč HOME ALONE 2 - 249Kč THE SIMPSON´S BART VS SPACE MUTANTS - 249Kč BLOWOUT - 179Kč GOAL - 179Kč HRY PRE GAME BOY: BUGS BUNNY - 249Kč MICKEY´S DANGEROUS CAGE - 249Kč HARRY POTTER - 249Kč LITTLE MERMAID PINBALL - 129Kč THE POWERPUFF GIRLS - 129Kč THE POWERPUFF GIRLS BATTLE HIM - 129Kč HAL WRESTLING - 129Kč GAME AND WATCH - 129Kč SUPER 9 IN 1 - 129Kč SPY VS SPY - 129Kč LEGO STUNT RALLY - 129Kč YU GI HO - 129Kč ROBOT WARS - 129Kč RUGRATS - 129Kč NINTENDO SWITCH HRY : THE LEGEND OF ZELDA SKYWARD SWORD HD - 719Kč THE LEGEND OF ZELDA LINK´S AWAKENING - 719Kč THE ELDER SCROLLS V SKYRIM - 719Kč NINTENDO 3DS HRY : LUIGI´S MANSION - 619Kč THE LEGEND OF ZELDA OCARINA OF TIME - 619Kč SUPER MARIO 3D LAND (NOVÁ NEROZBALENÁ) - 369Kč KIRBY TRIPLE DELUXE (NOVÁ NEROZBALENÁ) - 369Kč Klikni na VIDEOHRY.TV a pozri aj moje ďalšie inzeráty (konzoly, hry a herné príslušenstvo) Nájdeš ma na FB aj INSTAGRAME:)