inzerce, prodej, prodám, bazar

Kniha After Polibek

Kategorie: Pro mládež

První díl knihy After Polibek, který byl také zfilmovaný. Kniha je bez vad. Pouze 1x čtená, zakoupena před týdnem
Kniha After Polibek
Podobné inzeráty
After, maturitní četba
Prodám dvě knihy ze série After a dvě knížky z maturitní četby Romeo a Julie, Utrpení mladého Werthera. Všechny knihy jsou ve velmi dobrém stavu. After tajemství - 180 Kč After pouto - 150 Kč Romeo a Julie - 70 Kč Utrpení mladého Werthera - 70 Kč V případě zájmu o nějakou knihu mě kontaktujte na email simona.alth@, děkuju. NA JINÝCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH NEODPOVÍDÁM, POUZE PROSTŘEDNICTVÍM EMAILU.
První opravdový polibek/Kasie Westová
Prodám knihu První opravdový polibek,P.S. Líbíš se mi, Láska a jiné úkoly od Kasie Westové. Cena za každou knihu 150 Kč. Možné koupit i jednotlivě. Cena za koupi všech 400 Kč.
Manga Polibek katany
Prodám mangu Polibek katany Čtená, zachovalá, stav odpovídá stáří. Kontakt mailem. Platba předem i na dobírku, zaslání přes zásilkovnu od 80Kč. Telefon pro boty. Kontaktovat pres formular i inzeratu. Manga mangy komiks
Smrtící polibek - Alice Mossová
Série pro mladé - Smrtící polibek Když drsný Finn a okouzlující Lucas přijedou do Winter millu, život šestnáctileté Faye McCarronové se začíná pořádně zamotávat. Dva chlapci bojující o její srdce jsou jen začátek; ve městě se dějí neblahé věci. V lesích je nalezeno mrtvé tělo, motocyklový gang se potlouká po okolí a sníh prostě nepřestává padat... Něco zlého se dalo do pohybu a jedině Faye a její nejlepší kamarádka Liz to mohou zastavit. Jak teplota klesá a noci do Halloweenu se krátí, dívky musejí odhalit tajemství Winter Millu - než bude příliš pozdě! V ceně 1+2 díl. STAV: použité, nepoškozené PLATBA: předem na BÚ DOPRAVA: Zásilkovna od 79 Kč
After set 1-5
Prodám všech pět dílů After. Četla jsem z nich dva a půl, na mě je to moc profláklá slaďárna. Cena 800 Kč + náklady na dopravu. Nejlépe pište SMS.
Ever After High - Divobájný směr
Autor: Shannon Haleová 248 strana Vydání 2014 3 díl ze série Ever After High Pevná vazba Původní cena: 299 Kč