inzerce, prodej, prodám, bazar

Klisnička WPBR

Kategorie: Koně

Prodám klisnu WPBR, nar. 6/22, krásná tmavá ryzka. Otec 878 GREY, matka po 502 JUP.
Matka temperamentní sportovní skoková klisna, KVH cca 135 cm.
Otec KVH 127 cm, plavák se sportovní výkonností, charakterní hřebec.
Hříbě bude temperament po matce, předpoklady do sportu. Očkovaná, strouhaná, umí na vodítku, zvládá čištění a základní péči, jemná klisnička s milou povahou. Možnost dovozu.
Klisnička WPBR
Podobné inzeráty
Připouštění Wpbr
Nabízíme připouštění plemennym hřebcem Welsh part-bred 878 Grey 27.3.1999???? Kvh-129cm V krásne plave barvě V roce 2021 zařazen do Hpk-Ap Pot.prověřené ve sportu pot.:(D:L,S:ZL) Grey vyniká skvělou mechanikou pohybu, příjemným temperamentem a úžasným charakterem.Deti ho jezdí pod sedlem a v zápřeži. V roce 2020 Chlumec nad Cidlinou 1.misto mladý vystavovatel do 18 let, 3.místo open klasik driving vozatajství s juniorem do 18 let NPS Opřetice 2020 1 místo wpbr hřebci a 4 místo open klasik driving. 2021 senior šampion a vícešampion wpbr Hradec Kralove. Vícešampion hřebci a valaši wpbr a vicešampion wpbr Olomouc. Hřebec působí v přirozené plemenitbě, cena za připuštění klisny 4000,- Kč.
Klisnička CS
Klisnička slovenský teplokrevník, nar 5/2022, CS, M: Tamira po Quirado, O: Magnus Romeo (vítěz SP Bordeaux 2013) Klisnička vynikajícího exteriéru, skvělá mechanika pohybu, výborný potenciál do sportu. Odchovávaná na rozlehlých kopcovitých pastvinách. Charakterní pohodové hříbě, umí chodit na vodítku, zvedat nohy, pravidelné korektury, základní manipulace zcela bez problémů. Cena k jednání Prosím pouze telefon, případně, pokud se nebudete moci dovolat, tak SMS, ozvu se zpět (na farmě je špatný signál)
Klisnička welsh cob
Oreon Queen Elizabeth Roční klisnička welsh cob narozená 5.5.2022 H-S Lord Thomas × Pretoria Eleonor (po Gwenllan Ben) Elizabeth je socializovaná, dává nožky, je zvyklá na děti a jiná zvířata, zvyklá na ohlávku, vyrůstá na pastvinách ve stádě, zvyklá na el. ohradník, je to velmi přátelská a vyrovnaná klisnička. Bude z ní vynikající koník pro celou rodinu. Oba její rodiče mají pod 150 cm. Cena 100 tisíc. Možnost dohody. Poslední fotky rodiče.
WPBR S PP - možná dohoda
Nabizim klisničku s plným původem WPBr. Matka dovezená z Holandska s PP, otec WMP 1939 Windhoek's Giavanni. Klisnička je osahaná, hodná, pravidelně strouhaná, očkovaná a odčervovaná a samozřejmě čipovaná. Narozena 7.5.2022. V dospělosti předpokládaná výška kolem 110cm-120cm. Cena 38000,- Návštěva vítána. Dohoda o ceně možná při výborných podmínkách
Klisna WPBr (Lusitano x Welsh pony of cob type C) nar. 2021
Alaki se narodila 6.6. 2021 lusitano klisně Graciosa a welsh pony of cob type (sekce C) hřebci Dollom Sir William. Je zapsaná jako WPBr. Graciosa je čistokrevná lusitano klisna, která bohužel nedorostla do minimální kohoutkové výšky, má necelých 150cm. Otec má kvh 136cm. Alaki vypadá, že se velikostně trefí někam doprostřed. Je to moc milá, něžná a mazlivá klisnička, která bude jedinečný parťák, oddaná, vnímavá, se silnou touhou vyhovět, je velmi poslušná a snaživá. Ze začátku to ale nebude jednoduchý poník "salámista", po matce podědila i temperament a velkou vnímavost a citlivost. Hodí se k ní někdo, kdo je sám klidný, ten z ní udělá perfektního a spolehlivého koně. Může z ní být opravdu špičkový všestranný pony. Je opatrná na sebe, ale i na lidi a malé děti kolem sebe. Není rozmazlená, ani rozívená, když jde s ostatními koňmi, mohou ji vést i větší (školní) děti. Když je na procházce sama, je zatím nervozní, přešlapuje a občas volá stádo, je pro ni náročné se uvolnit. Potřebuje čerpat klid ze svého člověka. Ve známém prostředí (okolí stáje, jízdárna) pracuje i sama. Je zvyklá na ohlávku a podsedlovku s obřišákem. Vydrží stát uvázaná, když je vedle ní jiný kůň, tak i v klidu. Zná přepravník, poprvé se vezla jako několikaměsíční hříbě. Při nastupování se potřebuje chvilku rozkoukat, pak nastoupí. Má nějaké základy práce ze země, celkem pěkný základ na přivolání a odložení, ustoupí, couvne si, nepřetlačuje se, nepředbíhá a nestrká do člověka. A ani když je z něčeho nervozní, tak nešlape po člověku. Je spíše introvert, potřebuje pevné vztahy ve stádě i s lidmi. Její hlavní motivací je drbání, je tak silná, že sa na tom dalo stavět i přivolání :)
Prodáme nádhernou klisničkou WPBr
Nabízíme k prodeji TOP klisničku s PP plemene welšpartbred , nar. 5/2022. Matka WPBr - Paloma, moc hodná klisna pro děti s všestranným využitím a úspěchy na závodech jak parkurových, tak westernových. Babička je šampiónka ČR ve westernových soutěžích a parkurech a ještě ve 27letech závodí a vyhrává s dětmi. Otec painthorse šampión ČR v extremtrailovych soutěžích, úspěšný i v zahraničí a v dobytkařskych disciplínách, velmi obratný a pohybově nadaný kůň. Oba rodiče mají super charakter a jsou lehce jezditelní. Klisnička je samostatná, temperamentní a velice akční ve stádě. S lidmi spolupracuje, vychovaná a zvyklá na běžnou péči a kontakt s lidmi. Pravidelně prováděné korektury kopyt a odčervení i očkování je samozřejmostí, je denně v kontaktu s lidmi. Odchována ve stádě v režimu 24/7, ale zná i box, chodí na vyjížďky s matkou a dalšími hříbaty. Výška v dospělosti 140-145cm. Využití pro děti nebo ženu k rekreaci či sportu a to i na vysoké úrovni. Nádherné zbarvení a výborný charakter jí předurčuje být životním koněm. Prodáme do dobrých rukou a ne do samoty. Cena k jednání, doprava neni problem. Oba rodiče, i babička u nás k vidění. Poslední foto otec.