inzerce, prodej, prodám, bazar

Klisna WPBR, KVH 133cm

Kategorie: Koně

Nabízím k prodeji klisnu plemene welsh part-bret narozenou v roce 2011, po otci SACKVILLE SAMBO. Klisna odchovala dvě hříbata, poslední k vidění u nás. Má zdravá kopyta, není kutá, lehce krmitelná. Nekope, nekouše, na ošetřování i pro menší děti. Očkování i proti EHV. Na prodej z důvodu nevyužití a nutnosti snížit stav koní. Pony kroužek byl zrušen pro nedostatek zájmu, tak jen stoji u balíku sena a tloustne.Pod sedlem příjemně temperamentní, v terénu se ničeho nebojí, zvyklá na silniční provoz, nebojí se vody, chodíme řekou. Na ježdění i pro drobnější ženu. Vhodná i do chovu, velmi dobrá matka.
Klisna WPBR, KVH 133cm
Podobné inzeráty
Připouštění Wpbr
Nabízíme připouštění plemennym hřebcem Welsh part-bred 878 Grey 27.3.1999???? Kvh-129cm V krásne plave barvě V roce 2021 zařazen do Hpk-Ap Pot.prověřené ve sportu pot.:(D:L,S:ZL) Grey vyniká skvělou mechanikou pohybu, příjemným temperamentem a úžasným charakterem.Deti ho jezdí pod sedlem a v zápřeži. V roce 2020 Chlumec nad Cidlinou 1.misto mladý vystavovatel do 18 let, 3.místo open klasik driving vozatajství s juniorem do 18 let NPS Opřetice 2020 1 místo wpbr hřebci a 4 místo open klasik driving. 2021 senior šampion a vícešampion wpbr Hradec Kralove. Vícešampion hřebci a valaši wpbr a vicešampion wpbr Olomouc. Hřebec působí v přirozené plemenitbě, cena za připuštění klisny 4000,- Kč.
Pony klisna nar. 2010 - brezi po Zaval
Nabizim k prodeji pony klisnu CSP po hrebci Vidar, z matky Pepsi, narozenou v roce 2010, KVH 140cm. Klisna je vyuzivana jako chovna a na povozeni deti. Sama klisna byla intenzivne jezdena cca 1 rok, jinak vyuzivana na chov. Je velmi klidna, spolehliva, rodinny kun. Klisna ma praveho bratra, ktery dosahl ve sportu vykonnosti STP a dala jiz 5 hribat a nyni je opet brezi, po hrebci Zaval. Jeji nejstarsi potomek ma jiz dosazenou sportovni vykonnost STP**. 2 dcery (po Zavalovi) jsou zarazeny take do chovu. Jedna dcera dala letos krasneho hrebecka po hrebci Del Piero, ktery byl uspesny na prehlidce hribat CSP. Klisna nosi hribe, ktere je jiz z vyzkouseneho spojeni. Matka Pepsi byla bez puvodu, byla korektniho exterieru, vynikajiho charakteru a vse predala svym potomkum, a to vcetne skokovych schopnosti. Tato rodina je dostatecne proverena a dalsi generace jsou, pri spravnem zachazeni, vhodni do nejvyssiho pony sportu. Cena k jednani je 165.000,-, tel.: , prvni foto klisna, druhe foto nejstarsi syn po Diamant 424,,treti foto dcera po Zaval, ctvrte foto letosni vnuk po Del Piero.
Klisna WPBr (Lusitano x Welsh pony of cob type C) nar. 2021
Alaki se narodila 6.6. 2021 lusitano klisně Graciosa a welsh pony of cob type (sekce C) hřebci Dollom Sir William. Je zapsaná jako WPBr. Graciosa je čistokrevná lusitano klisna, která bohužel nedorostla do minimální kohoutkové výšky, má necelých 150cm. Otec má kvh 136cm. Alaki vypadá, že se velikostně trefí někam doprostřed. Je to moc milá, něžná a mazlivá klisnička, která bude jedinečný parťák, oddaná, vnímavá, se silnou touhou vyhovět, je velmi poslušná a snaživá. Ze začátku to ale nebude jednoduchý poník "salámista", po matce podědila i temperament a velkou vnímavost a citlivost. Hodí se k ní někdo, kdo je sám klidný, ten z ní udělá perfektního a spolehlivého koně. Může z ní být opravdu špičkový všestranný pony. Je opatrná na sebe, ale i na lidi a malé děti kolem sebe. Není rozmazlená, ani rozívená, když jde s ostatními koňmi, mohou ji vést i větší (školní) děti. Když je na procházce sama, je zatím nervozní, přešlapuje a občas volá stádo, je pro ni náročné se uvolnit. Potřebuje čerpat klid ze svého člověka. Ve známém prostředí (okolí stáje, jízdárna) pracuje i sama. Je zvyklá na ohlávku a podsedlovku s obřišákem. Vydrží stát uvázaná, když je vedle ní jiný kůň, tak i v klidu. Zná přepravník, poprvé se vezla jako několikaměsíční hříbě. Při nastupování se potřebuje chvilku rozkoukat, pak nastoupí. Má nějaké základy práce ze země, celkem pěkný základ na přivolání a odložení, ustoupí, couvne si, nepřetlačuje se, nepředbíhá a nestrká do člověka. A ani když je z něčeho nervozní, tak nešlape po člověku. Je spíše introvert, potřebuje pevné vztahy ve stádě i s lidmi. Její hlavní motivací je drbání, je tak silná, že sa na tom dalo stavět i přivolání :)
Klisnička WPBR
Prodám klisnu WPBR, nar. 6/22, krásná tmavá ryzka. Otec 878 GREY, matka po 502 JUP. Matka temperamentní sportovní skoková klisna, KVH cca 135 cm. Otec KVH 127 cm, plavák se sportovní výkonností, charakterní hřebec. Hříbě bude temperament po matce, předpoklady do sportu. Očkovaná, strouhaná, umí na vodítku, zvládá čištění a základní péči, jemná klisnička s milou povahou. Možnost dovozu.
Hřebeček WPBR s PP
Prodám hřebce WPBR, nar. 05/22, líbivý ryzák s odznaky. Otec 878 GREY, matka po Arvalon Picollo. Matka KVH cca 125 cm, velmi spolehlivá školní klisna s hobby sportovní kariérou. Otec KVH 127 cm, plavák se sportovní výkonností, charakterní hřebec. Hříbě je velmi chytré po matce, má předpoklady do sportu. Očkovaný, strouhaná kopýtka, naučený na ohlávce, zvyklý na čištění. Možnost dovozu.
2-letá klisna pony
nabízím krásnou letos 2-letou klisnu, nyní KVH 133cm vybělující plavka s odznaky. Pravidelné korektury, očkovaní, odčervení, vyrůstá ve smíšeném stádě 24/7, zvyklá i na box, úvaz, manipulaci. Vhodná do sportu,výstavy,chov. Matka kvůli úrazu nesportovala 69/88 Šikula HF ČSP (KVH 145cm), otec 2742 Wildhorse Sunny-Cloud WPBR. Cena vyšší, dohoda možná.