inzerce, prodej, prodám, bazar

Kleště na salát TORO

Kategorie: Potraviny

Prodám kleště na salát z nerezové oceli a nylonu (značka TORO).
Rozměry: 35 x 3,5 x 4,5 cm.
Cena: 35 Kč/ks + poštovné (Zásilkovna,..). Ke koupi je 65 ks. Možnost osobního převzetí v Králíkách (UO), či po předchozí domluvě v Rokytnici v Orlických horách. V případě zájmu mě prosím kontaktujte prostřednictvím emailu.
Kleště na salát TORO
Podobné inzeráty
Etiketovací kleště  MX 5500
Prodám kleště minimálně používané.
Sadbové a konzumní brambory
Nabízím sadbové brambory, Antonia-poloranna varný typ A, Balerína-ranna varný typ AB, Gala-ranna varný typ AB, Princess-ranna/poloranna varný typ AB. Balení 25kg, cena 9kc/kg ( 225kc/pytel). Konzumní brambory žluté a červené, vhodné na vše - příloha, bramboráky, těsto, salát.... Brambory jsou pekne žluté a chutné. Balení pytel 25kg cena za pytel 300kc (12kc/kg).
Brambory Antonie, Roňa a Rozara
Nabízím konzumní brambory odrůd Antonie(A), Roňa(AB) a Rozara(červená slupka - na vánoční salát).Ručně vybírané, ručně přebrané. Balení 25kg. Možno navážit i menší množství.
BIO DOMÁCÍ ZAVAŘENINY
Okurkové řezy s feferonkou ,papriky s květákem, nakládané houby ,sušené houby ,houbový salát, zelí s křenem, květák s paprikou, matesy z cukety, směs na topinky, směs na špagety Domácí pečené čaje z arónie, z černého bezu Sirupy z meduňky ,z máty, směs z bylinek Medy z meduňky z bazalky.. Marmelády-různé druhy-červený rybíz ,aronie, meruňky, mirabelky, rebarbory ,ostružiny...atd... vše je bio z naší zahrady Vepřové konzervy z domácího masa -libová plec, domácí škvařené sádlo, sádlo se škvarkama ,mleté škvarky....atd.. Posílám po celé ČR. E-mail. a.stokova@ Napište o jaké zboží máte zájem, napíši vám ceny. Vše zavařuji s láskou ,proto je to výborný Žádnou chemie nepoužívám nálevy si dělám svoje mám svojí receptutu.. a.stokova@ tel.
naběračky z kaučuku
Prodám krásné naběračky na salát, nové nepoužité, vyrobené z kaučukového dřeva (hevea), které je tvrdé a lehké, nepraská a je odolné vůči plísním a bakteriím. Mrkněte i na moje další inzeráty.