inzerce, prodej, prodám, bazar

Klec na králíčka

Kategorie: Ostatní

Prodám vybavenou klec na králíčka (morče). Klec je vybavena domečkem, záchůdkem, miskou, pítkem. Rozměr klece d70cm, š40cm, v38cm. Cena 500kč, tel. Kolín
Klec na králíčka
Podobné inzeráty
Klec
Prodám klec na křepelky a podobnou zvěř, 4 kocová, pozink. s napájením a krmítkem, profesionální výroba. Délka - 2m Šířka - 40 cm Výška - 30 cm Klec, voliéra, klec pro zvířata, klec na drůbež
Klec
Prodám klec na odchyt zvěře ( prasat) , stáří 2 roky, krásně funguje, padací vrata s nášlapným zařízením, klec je masivní o rozměrech: d.2,9 x š. 1,9 x v. 0,9 m. Klec je uskladněná. Možnost dovozu a složení až k vám. Cena dohodou. Tel.
Klec pro králíka
Klec pro králíka,morče,nebo jiného mazlíčka. Klec je vyrobena z nerezu v kombinaci z hliníkovou mřížkou.Klec se dá snadno oddělit od spodní části a tato dobře vyčistit.Možno použít v interiéru i exteriéru. Rozměry cca 39x108cm.
Klec na zakrslého králíka / morče
Rok a půl stará klec, kupovaná nová. Používaná na králíčka/odpovídá stavu, viz fotky, funkční. Velmi dobrý stav. Zánovní pítko k tomu jako dárek. Rozměry 78 x 45 cm. POUZE OSOBNÍ ODBĚR A PLATBA PŘI ODBĚRU. Odběr Rapotín, Šumperk a okolí. Na sms a whats up zprávy nereaguji. Pouze volat!
Principy králíčka sameťáčka-Toni Raiten-D´Antonio
Prodám úplně novou knihu Principy králíčka Sameťáčka. V perfektním stavu. Posílám přes zásikovnu. Foto ráda pošlu na vyžádání.
Prodám domeček pro králíčka
Prodám domeček pro králíčka 80 Kč osobní předání Opava neposílám