inzerce, prodej, prodám, bazar

Klaxon FEK

Kategorie: Veteráni

Klaxon FEK
Klaxon FEK
Podobné inzeráty
Napis SKODA jako nový +klaxon
napis+klaxon spodní je nový 1500 klaxon 800 napis Octávia 500 kus
Mlhová světla FEK DDR - nepoužitá pěkná plechová
Prodám nepoužitá plechová přídavná mlhová světla zn. FEK výroba DRR. POZOR - kryty jsou již prodány!!! K prodeji pouze světla. Průměr cca 16 cm. Nepoužitá pěkná originální - původní výroba, vhodná na velmi zachovalé auto v top stavu, nebo na auto po renovaci, ale i jiné. Mám šedé, černé a chromované provedení. Na SMS zprávy neodpovídám. Vážní zájemci pouze volat, nebo e-mail. Děkuji.
Prodám přídavná  světla FEK DDR
Prodám přídavná světla FEK DDR. V dobrém stavu. Rozměr 21x11cm. Cena 300,-/ks
Mlhovky FEK DDR kovové halogenové - H3, veliké 21,5 cm
Prodám mlhová světla zn. FEK výroba DDR, kovová, černá a chromovaný rámeček. Použitá, pěkná, nový černý nátěr, chrom velice slušný. Veliká - šíře cca 21,5 cm, výška cca 10,5 cm. Stav viz foto. Ihned k použití. Vhodná zejména pro vozidla Wartburg, Barkas, Lada, Dacia, Volha, ale i na jiná vozidla ze 70-80tých let. Vzledem k velikosti možno i na Mercedes apod. V jiném inzerátu mám stejná světla, ale dálková, nepoužitá pěkná. Možno koupit mlhová i dálková. Na SMS zprávy neodpovídám. Vážní zájemci pouze volat, nebo e-mail. Děkuji.
Přídavná dálková světla zn. FEK DDR - nepoužitá
Prodám přídavná dálková světla HR zn. FEK - DDR,nepoužitá v orig. balení. Pěkný stav. Velká - šířka cca 21 cm, výška cca 11 cm. Kovová, chromovaný rámeček. Vhodná na vozidla Wartburg, Barkas, ale vzledem k velikosti na cokoliv jako Mercedes, Lada, Chrysler apod. V jiném inzerátu mám stejná světla, ale mlhová, použitá pěkná. Možno koupit mlhová i dálková. Na SMS zprávy neodpovídám. Vážní zájemci pouze volat, nebo e-mail. Děkuji.
Prodám Klaxon.
Prodám Klaxon na historický automobil. Ruční ovládání. Stav: díl po renovaci, funkční, k namontování.