inzerce, prodej, prodám, bazar

Klávesnice k mobilu nebo tabletu +PŘIDÁM PODLOŽKU POD MYŠ

Kategorie: Ostatní

▶Prodám klávesnici k mobilu nebo tabletu v původním balení. Stojánek je zalepen.
▶Preferuji osobní předání, ale je možné i zaslání přes Zásilkovnu (i na dobírku) + cena za poštovné (Cena poštovného od 79 Kč).
▶Prosím o kontaktování přes email (martin.bazars@) či sms, děkuji.
▶Mám i další inzeráty, určitě se podívejte◀
▶Inzerát platí dokud jej nesmažu.
Klávesnice k mobilu nebo tabletu +PŘIDÁM PODLOŽKU POD MYŠ
Podobné inzeráty
DORRISO RGB herní podložky pod myš XXL
Na prodej DORRISO RGB herní podložky pod myš XXL, je nová. RGB herní podložka pod myš Velká: 900 x 400 x 3 mm. Design s RGB LED podsvícením. RGB měkká podložka pod myš má skutečný RGB podsvícený efekt, k dispozici je 12 režimů osvětlení. Pokud chcete, můžete světlo vypnout. Můžete také použít duhový režim v souladu s podsvícenou mechanickou klávesnicí a myší. ► 12 světelných režimů: Super Glow Fiber, barevně přizpůsobitelné osvětlení poskytuje charakteristický vzhled. Vyberte si z 12 světelných režimů: Duhové dýchání, Červená, Fialová, Modrá, Azurová, Zelená, Žlutá, Oranžová, Bílá, Purpurová, Magický blesk, Magický pomalu. Dvakrát klikněte na přepínač: Přepínání mezi plným a polovičním světlem. Dlouhým stisknutím 3 sekundy stroj vypnete. ► XXL velké podložky pod myš: 900 x 400 x 3 mm. Herní podložka pod myš se perfektně vejde na váš pracovní stůl a poskytne dokonalý prostor pro pohyb. Platí pro všechny typy klávesnic a myší a poskytuje dostatek prostoru pro profesionální hraní her nebo kancelářskou práci. Žhavé vlákno a měkký látkový povrch s protiskluzovou gumovou základnou zajišťují přesné, přesné ovládání myši a konzistentní stabilitu na vašem stole. ► Pohodlné a snadné: Plug and play. Tato podsvícená RGB podložka pod myš je napájena přes USB a funguje bez ovladače. Jedno ovládací tlačítko dvojí použití: Jedno se používá pro zapnutí/vypnutí a druhé se používá pro změnu režimů osvětlení RGB a jasu.
Edimax EK-UAK4 KVM–350MHZ přepínač pro 4 PC. Sleva 800Kč
KVM kompaktní, tenký elektronický přepínač, pro 4 PC, 1xVGA, 1xkláv., 1xmyš, za použití 1 klávesnice, 1 myši a 1 monitoru. • Podporuje vysoké rozlišení obrazu až do 2048 x 1536 bodů • Podporuje šířku pásma až do 350MHz • Podporuje porty USB pro klávesnici a myš • Podporuje přepínání zvuku a mikrofonu • Podporuje automatické skenování (programovatelné) • Podporuje tlačítko Hotkey a Push Button pro přepínání mezi počítači • Zahrnuje kabely KVM pro úsporu dalších nákladů • Není vyžadován žádný napájecí adaptér ani software Datový přepínač EK-UAK4 Slim Desktop KVM představuje velmi štíhlý a kompaktní přepínač KVM, který je specificky určen pro individuální použití a pro malé firmy a domácnosti (SOHO). Umožňuje ovládání čtyř počítačů pomocí jediné klávesnice USB, monitoru a myši USB. Podporuje klávesové zkratky, tlačítko a automatické skenování. Emulace klávesnice a myši umožňuje provádět souběžný proces startování počítačů PC. Funkce Hot Plug umožňuje zapojovat/odpojovat počítače PC bez nutnosti vypínání počítačů. Poskytuje možnost přepínání zvuku a mikrofonu pro multimediální aplikace pro malé firmy a domácnosti (SOHO) a kancelářské pracovní plochy. Nabízí rovněž přístup, ovládání a boot a reboot čtyř multimediálních počítačů USB pomocí jediné klávesnice, monitoru, myši a volitelné sady reproduktorů a mikrofonu. Funkce pro přepínání zvuku a mikrofonu zařízení EK-UAK4 umožňuje přizpůsobení multimediálních systémů na každém z obou počítačů. Můžete monitorovat vstup/výstup zvuku/mikrofonu jednotlivých počítačů bez přepojování kabelů pro zvuk/mikrofon. Kromě toho zařízení nabízí uživatelsky programovatelnou funkci souběžného/nezávislého přepínání počítače a zvuku/mikrofonu pro flexibilní multimediální operace a přepínání přepínače KVM. Takto můžete poslouchat hudbu z jednoho počítače, zatímco na druhém počítači provádíte jiné úlohy. Díky svým integrovaným konektorům pro klávesnici USB, monitor a myš USB, vyžaduje zařízení EK-UAK4 pro připojení k počítačům PC speciální combo kabely KVM „3-in-1“ (přiloženy v balení). Na vaší pracovní desce již nebude žádná změť kabelů. Zařízení EK-UAK4 podporuje většinu OS (DOS, Win3.X, Win95/98/98SE/ME/XP/2000/NT, Netware, Unix a Linux...). Kromě toho podporuje myš Microsoft IntelliMouse a Logitech NetMouse. Není třeba žádný napájecí zdroj ani software, stačí jen zapojit (plug and play). EK-UAK4 může ušetřit peníze, prostor a zařízení, jestliže potřebujete ovládat 4 počítače PC. Vlastnosti • Podporuje myš Microsoft Intellimouse, Microsoft Optical Mouse, Microsoft Intellimouse Explorer, Logitech Net Mouse a další • Podporuje operační systémy DOS, Win3.X, Win95/98/98SE/ME/XP/2000/NT, Vista, Netware, Linux • Hot Plug - Zapojení/odpojení počítačů PC bez nutnosti vypínání počítačů Původní cena: 1300Kč
Belkin Soho 4- port KVM Switch
Prodam pouzity ale plne funkcni přepínač Belkin SOHO Desktop KVM Switch, ktery vám umožňuje sdílet monitor, klávesnici a myš až se čtyřmi počítači, čímž šetří místo na vašem stole a snižuje nepořádek ve vybavení. Elegantní nový design obsahuje vestavěný USB 2.0 2portový rozbočovač s jedním z portů pohodlně umístěným na přední straně. To je ideální pro připojení MP3 přehrávače, tiskárny, skeneru nebo jakéhokoli vašeho USB zařízení ke KVM Switch a zároveň umožňuje vašim připojeným počítačům přístup k nim. Citlivá tlačítka na přední straně umožňují snadné přepínání a nezávislé přepínání zvuku znamená, že můžete přehrávat hudbu z jednoho počítače a zároveň přistupovat k souborům z jiného. Snadno přepíná mezi MAC a PC Tlačítka na předním panelu s NOVÝMI LED indikátory umožňují přístup k audio a video obsahu z více počítačů současně K instalaci není potřeba žádný software Nyní obsahuje vestavěný rozbočovač USB 2.0 pro připojení vašich periferií Dodávané kabely jsou barevně označeny tak, aby odpovídaly předním tlačítkům a zadnímu panelu pro bezproblémovou instalaci Nyní podporuje funkci horkých kláves pro volitelné přepínání K dispozici ve 2- a 4-portových modelech Podporuje monitory s připojením VGA Podporuje USB klávesnice a myši Podporuje počítače založené na USB TECHNICKÉ SPECIFIKACE Všeobecné Typ zařízení: Přepínač KVM / audio / USB - 4 porty Typ krytu: Stolní Porty: 4 x KVM / audio / USB KVM Local Users Množství: 1 lokální uživatel Rozhraní klávesnice / myši: USB Rozšíření / konektivita Rozhraní: Klávesnice / video / myš (KVM) : 4 x, Mikrofon : 4 x minitelefon 3,5 mm, Sluchátka : 4 x stereo minitelefon 3,5 mm , Displej / video : 1 x VGA - 15 pin HD D-Sub ( HD-15), Klávesnice : 1 x 4pin USB Typ A, Myš : 1 x 4pin USB Typ A, USB : 2 x 4pin USB Typ A, Mikrofon : 1 x minitelefon 3,5 mm, Sluchátka : 1 x mini -telefon stereo 3,5 mm Prodavam to co vidite na fotkach, to kest prepinac + komplet. kabelaz. Cena + postovne, po spatnych zkusenostech postovne predem na ucet, pote odesilam, nerezervuji, kdo driv prijde, ten driv mele. Odeslani Ceskou postou, nebo prez zasilkovnu od 79,-. Sluzbou PPL nepreposilam !!! Osobni predani Hodonin, Brno. Inzerat platny do smazani. VAZNI ZAJEMCI, POUZE VOLAT !!! NA SMS A EMAIL NEODEPISUJI !!! Pokud budete s obchodem spokojeni, tak muzete dat kladne hodnoceni, dekuji. INZERAT JE PLATNY DO SMAZANI !!
IT směs dílů
Prodám konvolut IT dílů. Klávesnice a myši: 2x set bezdrátové klávesnice a myši Logitech, cena /set, myš M185 + klávesnice K270 - 199Kč/set 1x bluetooth klávesnice Logitech MX5500 - 249Kč 1x bezdrátová myš Logitech M171 - 100Kč Chldadiče: 1x samotný větrák Arctic Cooling Fan 12l - 100Kč 1x chladič se základnou - Wifi AP, routery: Router AirLive WL-5470AP - 199Kč Zdroj k AP - 99Kč Anténa: Wifi anténa TP-Link TL+ant2405C - 99Kč Karty: vestavný modem dynalink 56pmi - 99Kč Kabely: 3x kabel asi SATA napájecí, nový - 49Kč/ks 1x kabel USB, nový - 49Kč 2x nějaký kabel Air Live s LAN a jack kontektorem - 49Kč/ks Prodáno: AirLive WL-5460AP v2 + velká anténa TP link, bez zdroje - 199Kč Router AirLive WL-5460AP v2 - 149Kč Možnost poslat nebo osobně předat.
Podložka pod myš Steelseries Qck Prism XL
Dobrý den, prodávám podložku pod myš Steelseries Qck Prism XL 90x30cm ( Podložka je v dobrém stavu, plně funkční, materiál nepoškozen. Lze však spatřit drobné známky použití - malá lokální vybělení viz fotky.
Nářadí pro servis mobilů a tabletů Kaisi OP PLIERS
Prodám novou sadu nářadí pro servis mobilů a tabletů Kaisi OP PLIERS, viz. fota