inzerce, prodej, prodám, bazar

klasické dámské kožené mokasíny velikost 36

Kategorie: Boty

prodám klasické dámské kožené mokasíny velikost 36 délka stélky 23,5 cm boty jsou nošené ale nepoškozené v dobrém stavu viz foto možnost zaslání
POŠTOVNÉ V MĚSÍCI ŘÍJNU POUZE 10 KČ
klasické dámské kožené mokasíny velikost 36
Podobné inzeráty
Prodám pánské kožené mokasíny velikost UK 12.
Prodám pánské kožené mokasíny velikost UK 12 (dle mého názoru spíše UK 11), barva šedá. Mokasíny jsou nové, nošené pouze jednou a krátce z důvodu malé velikosti. Cenu nabídněte, dohoda jistá. Tel. .
Dámské boty Jana mokasíny na suchý zip vel.40
Pěkné, nezničené, dámské boty, mokasíny Jana vel. 40 - Dámské bílé polobotky Jana. Mokasíny , obuv sportovního stylu. Zapínání bot je na suchý zip zaručuje, že bota dobře drží na noze..Vložka těchto bot je z měkké paměťové pěny, měkké na došlap..Podrážka lehká, gumová Soft-Flex, neklouže, je velice pohodlná a měkká. Obuv je lehká.. Šířka obuvi je ´H´ tj. je i na širší nohu. Obuv jana řady Soft-line, Vnitřní stélka cca 26 cm, téměř nenošené. Mohu je i zaslat. Původní cena byla 1390,-
Mokasíny
Prodám černé kožené mokasíny značky Pinosos s pevnou gumovou podrážkou. Prošívaná špička. Nové, nenošené viz foto. Původní cena 1999 Kč (Baťa - muzi/701221-pinosos-kozene-panske-mokasiny-s- prositim). Velikost EUR 46 (USA 13,UK 12) Délka stélky 30cm.
Černé dámské mokasíny 40 stélka 235 mm
Dámské mokasíny v černé barvě, které se hodí prakticky ke všemu. Svršek a vnitřek obuvi jsou potaženy materiálem připomínajícím kůži. Zaoblená přední část s prošíváním typickým pro mokasíny. Podrážka je vyrobena ze syntetického materiálu a má malý podpatek. Použité pouze 1x, jsou mi malé. Stélka je 235 mm, pěkně širší na nártu, hodí se na širší nohu. Cena poštovného pouze do Balíkovny na poštu v ceně!!
Pánské mokasiny velikost 46
Prodám nove nenošené pánské kožené nazouvaci mokasiny se zipem a kožíškem období podzim zima. Pohodlné mokasiny Vintage prasečí kůže Ruční test proti opotřebení.Duvod prodeje špatná velikost.Piste SMS zavolám.Puvodni cena 1399Kc prodám za 800Kc pouze osobní odběr.
Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33
Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - [16.11. 2020] Smazat/ Upravit/ Topovat Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 1 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 2 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 3 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 4 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 5 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 6 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 7 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 8 Prodám velmi kvalitni nové dětské kožené na suchý zip botičky PRIMIGI velikost 33. Pohodlné zapínání na dva suché zipy,ortopedicky tvarovaný vnitřek, lehké, podrážka se dobře ohýbá, skvelý moderní vzhled. Délka podrážky 24 cm, délka stélky asi 22,3 cm, výška 12 cm. Výrobky PRIMIGI se vyznačují vysokou funkčností a kvalitním zpracováním. Dětské botičky PRIMIGI jsou úplně nové, nepoužitý - nevhodný dárek. Stav jsem se snažila co nejlépe nafotit. Prodávám to co je na fotce.Výrobce: PRIMIGI. Cena 1390,- Kč. Možno využít jako pěkný dárek!!!