inzerce, prodej, prodám, bazar

Klaprám (clip rám ) na plakat

Kategorie: Ostatní

Prodám nový, nepoužitý klaprám (clip rám).
Vyroba: Německo
Rozměry: 1370x590 mm;
hliníkový rám;
zaklapovací systém umožňuje rychlou a snadnou výměnu plakátu; krycí fólie pro ochranu plakátu; možno umístit jak na výšku, tak na šířku;
uchycení rámu pomocí oboustranné pásky viz. foto.
Osobní odběr
Klaprám (clip rám ) na plakat
Podobné inzeráty
plakát New York
Prodám černobílý plakát New Yorku s Brooklynským mostem na tvrdém křídovém papíře - kartonu, rozměr 97 x 65,5 cm, možnost koupit i clip rám se sklem a zadní sololitovou deskou, cena za plakát 300,- Kč, cena za clip rám 300,- Kč, prodej i samostatně, odběr Praha, tel.:
Clip-Fix, normální sklo, 24x30cm
Clip-Fix, normální sklo, 24x30cm - normální sklo - oboustranná pasparta (bílá/ černá ) s perforací - formát rámečku : 24 x 30 cm - formát obrázku: 15 x 20 cm - 20 ks v balení, cena za 1 ks Clip-Fix, normální sklo, 24x30cm Produkty;Alba a rámečky;Rámečky;Clip-fix Možnost osobního odběru nebo PPL +90Kč
Plakát A2 Fantastická zvířata – Mlok Scamander
Z důvodu rekonstrukce pokojíčku předávám dál jednou sundaný plakát v perfektním stavu. Nepoškozený, v rozích samolepící páska překrytá fólií. Plakát Fantastická zvířata 2 – Mlok Scamander Plakát s hlavním hrdinou filmu Fantastická zvířata / Fantastic Beasts. Oficiální filmový plakát s grafikou fantastického filmu z pera J. K. Rowlingové FANTASTICKÁ ZVÍŘATA. Výška: 91 cm, Šířka: 61 cm. A2. Nelze poslat přes Zásilkovnu.
Klaprám A1
Prodám 4 ks klaprám A1 z kvalitního eloxovaného hliníku, oblý rok, barva stříbrná, ochranný UV filtr, přední panel antireflex 0,5 mm, zadní panel HIPS 1,1 mm. Rozměry: viditelné plochy š 64 cm, v 89 cm šířka rámu 3 cm. Uvedená cena je za 1 kus.
Světelný klaprám A1
Světelný LED klaprám A1. Celkové rozměry 90x65cm rozměry viditelné grafiky 83x58,5cm Nejlépe osobní předání.
Clip in pravé vlasy
Clip in pravé vlasy, remy 200 g, platina, 53 cm dlouhé, jedná se o dvojitý set pro extra husté vlasy, použité jednou na svatbu (ani nevyužity všechny), koupeno na webu :