inzerce, prodej, prodám, bazar

Kitesurfing Surf Board Flysurfer Wave 145x39cm

Kategorie: Vše ostatní

Skoro nový málo jety kitesurfingovy dreveny prkno od Flysurferu. Super deska 145cm x 39cm pro každého jezdce a pro spoustu srandy ne jenom ve vlnách. Nový prkno se pohybuje od 15 tisíc a víc...
Prkno si můžete vyzvednout v Bystřici nad Pernštejnem nebo za poplatek pošty mohu poslat na dobírku.
Kitesurfing Surf Board Flysurfer Wave 145x39cm
Podobné inzeráty
Flysurfer Soul 18m
Prodám Flysurfer Soul (v1,2019) ve velikosti 18m. Má něco nalítáno, ale zacházeno s citem, udržovaný, odsolený, vyměněné šňůry na kladkách, seřízený mixer. Dvě opravy (Pegas, vzniklé jednou nečekanou havárií po přetržení lajny na kladce, foto pošlu). Infinity bar, opotřebená izolace, před rokem vyměněné 18m lajny. Vše může ještě dlouho sloužit. Kite 26k, bar 2k (v téhle kvalitativní kategorii pro obecně nejdražší low-wind ježdění jde myslím o dobrý poměr náklady/výkon :-).
Kite výbava léto /zima
Dobrý den, prodám kite výbavu která obsahuje: Flysurfer pulse 10m2 (kvalitní německý kite, který zůstává při pádu stále nafouknutý) Cvičný kite 6m2 (s ručkami) Kite bugy (origo sedačka) Mountain board Prkno a lyže na zimu Zádový trapéz XL Sedací trapéz XL Původní cena za vše 35 000kc. Při rychlém jednání sleva!
Svítící penny board WORKER Ravery 22" s bluetooth_2
Svítící penny board WORKER Ravery 22" s bluetooth reproduktorem. Barva: transparentní modrá/zelená. Penny board byl použit cca 7-krát a to jenom doma, je v Top stavu. Deska - svítí nebo nesvítí, ovládá se přes vypínač Kolečka - při jízdě světélkují Reproduktor - je zabudovaný v penny boardu a dá se sprárovat přes bluetooth. Penny boardy máme 2 ks, proto 2 inzeráty. Zásilkovna 79,-Kč, GLS parcel shop 54,-cm Platba předem na účet. Zboží zasílám pouze v rámci ČR.
Boty MIZUNO Wave Drive
Prodám Mizuno Wave Drive 5 Kvalitní, velmi oblíbené boty na stolní tenis. Vysoká prodyšnost. Unisex. Nízká váha (cca 300 g). Velikost EUR 41 / US 8.5 / UK 7.5. Stav nových, viz. foto. Měl jsem je 2x v hale. Příjemné na noze - pohodlné. Čisté, voní novotou. Prodávám z důvodu nevyužití.
Nové dámské běžecké boty Mizuno Wave Rider
Prodam nove damske bezecke boty Mizuno Wave Rider 25, veliost 41, barva tmave fialova. Vybehla jsem v nich jen 3x, nevhodna velikost. Porizovaci cena 2700,- kc.
Mizuno běžecké boty Wave INSPIRE 13 ... 39
Mizuno Wave Inspire 13 J1GD174401 využívá technologie AIRmesh Materiál AirMesh je ventilační systém, který poskytuje maximální prodyšnost, a tím i komfort pro nohy. Minimálně použité, původní cena 1990Kč Dynamotion Fit Mizuno Dynamotion Fit technologie je založena na 3D analýze těla v pohybu. Vytváří střih, díky němuž oděv i obuv dokonale padne a poskytuje volnost pohybu.