inzerce, prodej, prodám, bazar

Kinder Natoons,Frozen,Wings, koně

Kategorie: Ostatní

Ceny viz foto
Figurky z kinder vajíčka Natoons...15/ks
pokud sháníte i jiné než na fotu,zkuste poptat,stále nám nějaké přibývají a už vše ani nefotím)
Koně-samolepková knížka NOVÉ
Domácí procvičování NOVÉ
Vystřihovánky NOVÉ
Omalovánky NOVÉ
Pohádkové knihy NOVÉ
Desky na sešity A4 Wings..použité cca 2x,TOP stav
Frozen desky na písmenka i s písmenky..používané,ale stále v pořádku
Kinder Natoons,Frozen,Wings, koně
Podobné inzeráty
CMH OSVĚTLENÍ SET Lumatek Utopia 630W + DE výbojky 3100K + 4
Prodám set osvětlení Lumatek + Adjust-A-Wings. Set byl jetý jeden cyklus. Součástí je: Předřadník Lumatek 630W ( Lumatek 4200K CMH DE výbojka ( Adjust-A-Wings 3100K CMH DE výbojka ( Více informací na jednotlivých odkazech. Set je plně funkční a plně v pořádku. Možnost osobního odběru Brno a okolí, případně lze zaslat.
Osuška Frozen Elsa a kartáč na vlasy
Prodám osušku Frozen Elsa rozměr 140 x 75 cm a kartáč na vlasy Frozen 14 cm. Oboje nové, nepoužité. Cena osuška 100,- Kč, kartáč 100,- Kč + poštovné (Balíkovna 65,- Kč)
Stínidlo Adjust-A-Wings, Digitální předřadník a grow stan
Prodám starší Stínidlo Adjust-A-Wings DEFENDER Medium, digitální předřadník 400w super lumen. A grow stan Secret Jardin Hydro Shoot (80x80x180cm. Všechny věci jsou zachovalé a plně funkční. Při rychlém jednaní sleva. Jsem ochotný i po Ostravě dovezt.
Tábory s koňmi
Letní táborníčky u koní 2023 - možno využít FKSP apod. Pro menší skupinky dětí od 6 do 14 let, ježdění 2 x denně, 2 děti mají 1 koně, není jich 20 na 1 koně - vše od základu i pro začátečníky, upravené pokročilým a zač., čištění, sedlání, základy péče, horsemanship a práce ze země, bezudidlové ježdění, balanční cviky, lukostřelba, plavení koní, indiánské dovednosti, westernové disciplíny a soutěže, základy zapřahání koní, hipoterapie - koně mají licenci AVK,soutěýe a hry, táborové ohně, zdravá strava 5x denně, pitný režim, spaní na statku s plně vybaveným soc. zařízením, klubovna ve velkém stanu typu jurta a na podiu ve stodole, výtvarné tvoření a vyrábění, pohybové hry, divadlo, výlety aj. 16. 7. - 23. 7. Táborníček pobytový pro děti 6 - 14 let, viz výše, zkušení pohodoví lektoři i koně:) krásná krajina Vysočiny, 10. ročník Srpen příměstský táborníček pro děti od 4 let, hravé tvoření, cvičení na koni, základy péče, vychajdy a výlety, bohatství lesa, indiánské hry, výtvarné tvoření, cena 3500,-Kč. Srpen - kurzy a pobyty pro dospělé , začátečníky a pokročilé, rodiny s dětmi a individuálně:) mimo letní termíny individuální lekce a hipo pro děti i dospělé - více info a přihlášky na: , nebo zuzanakazda@
Boty pro koně old macs vel. 6
všestranná botička. Má unikátní high-tech vlastnosti na vnější straně podrážky. Spojuje skvělé vlastnosti Hoof SuspensionTM systému pro pružnost a speciálně vyvinutý Thermo Plastic Urethane (TPU). Díky jejím vlastnostem můžeme eliminovat problémy s kopyty, vzniklé nárazy a různá jiná zranění, popř. urychlit léčbu těchto problémů. Jestliže Váš kůň trpí následujícími potížemi – arthritis, fraktury nožních kostí, naražená hlezna, zánět střelkové kosti, kostnatění, fraktura kolene, laminitis, podlitiny na kopytě – jezdecká bota Old Mac’s G2 je vhodná pro vašeho koně. Jsou vhodné také pro zdravé koně na normální ježdění do terénu na kluzkých površích, na blátě a sněhu. Jsou také výborné do vozu na vzdálenost max.40km za jednu jízdu, nebo za týden.Výborné na skákání a na krátké distančky. Snadno se nasazují na kopyto a dobře drží. Můžete jimi chránit jak hřebce, tak klisny proti kopnutí při připouštění. Poskytněte Vašemu koni nezbytnou PÉČI, PODPORU a JISTOTU, kterou tolik potřebuje při přepravě v transportéru a nasaďte mu Old Mac´s G2 víceúčelové boty. Používání Old Mac’s G2 může také zabránit úrazům korunky, které brání růstu stěny kopyta a mají za následek trvalé poškození stěny. Old Mac´s G2 PŘEDEJDE vzniku mnohých zdravotních problémů s dolními končetinami a kopyty Vašeho koně, obzvláště při převozech.
Malé postavičky z kinder vajíček,šmoulové, svatební holubice
Mix postaviček a všeho možného, čtyřlístek, želva, šmoula atd.většinou je to z kinder vajíček. Svatební holubice (svatba) závěsná - 39 Kč Každá postavička za 5 Kč. Vhodné pro děti nebo sběratele. Osobní předání Brno. Mohu zaslat přes zásilkovnu.