inzerce, prodej, prodám, bazar

KG trubky a tvarovky

Kategorie: Stavební materiál

Prodám KG a HT trubky a tvarovky - zbylé po dokončení stavby
při rychlém jednání dohoda jistá
sleva 1000,- Kc
KG trubky a tvarovky
Podobné inzeráty
Tvarovky, šamotove cihly
Keramické tvarovky a šamotové tvarovky asi z elektropece. Za odvoz nebo něco na zub. Možná výměna za jiný stavební materiál
Bazénové tvarovky - dlažba s požlábkem, rohové tvarovky
Prodám nepoužité tvarovky: dlažba s požlábkem-pův.cena 146,- Kč kus - nabízím za 30,- Kč za kus (k dispozici 182 ks) roh vnitřní-pův. cena 191,- Kč - nabízím za 35,- Kč (k dispozici 24 ks) roh vnější-pův. cena 191,- Kč - nabízím za 35,- Kč (k dispozici 12 ks) Při odběru všeho 6000,- Kč
Plotové tvarovky CS Beton Newblok
Prodám plotové tvarovky CS Beton Newblok - barva šedá. Jedná se o nový materiál, pro který nemám využití. Tvarovky jsou na paletě v originálním obalu, bylo odebráno pouze pár kusů z horní vrstvy. Na paletě je celkem 10 vrstev po 0,6 m2 zdiva. Původní cena 1476 Kč za m2, nyní cena dohodou. Další popis zde:
PEX AL PEX potrubí trubky pro podlahové vytápění. 200m
Pětivrstvé PEXAL trubky PEX-AL-PEX 16x2 nejen pro podlahové vytápění se skvělou tepelnou vodivostí Používá se v nových instalacích i při opravách a modernizaci stávajících instalací. Rychlá a jednoduchá montáž. Výrobek má hygienický atest. Vnitřní i vnější vrstva je ze síťovaného polyetylenu a je ovinuta kolem stabilizující hliníkové trubky. Síťování obou vrstev má velký význam pro životnost a pevnost trubky. Hliník a polyetylen jsou navzájem spojeny speciální vrstvou, která znemožňuje rozlepení trubky. Trubka se skládá z 5 vrstev: - vnější vrstva síťovaného polyethylenu - speciální lepicí vrstva - hliníkový plášť - speciální lepicí vrstva - vnitřní vrstva síťovaného polyethylenu Trubky PEX/AL/PEX kombinují ty nejlepší vlastnosti typické pro plasty i kov: Pevnost a ohebnost (možnost ohýbání trubek v ruce - libovolné tvarování při zachování tvarové stability) Vysoká odolnost proti tlaku - pod tlakem se nedeformují a nepraskají Dlouhodobá odolnost vůči vysokým teplotám Vhodné pro rozvod studené a teplé vody jak pro průmysl, tak i pro obecné využití TECHNICKÁ DATA: Maximální provozní teplota Tmax = 95 °C Maximální provozní tlak Pmax = 10 bar Průměr: 16 mm Tloušťka stěny: 2 mm Balení: 200 m Váha role: 20 kg Záruka: 10 let. Cena: 3 700,- Nákup za 5tis.kč a více = sleva 5%z ceny z DPH! Sleva tedy již od nákupu 2 a více rolí. Pouze osobní převzetí Lučina okr: F-Místek, F-M, Havířov a okolí.
T kus lisovací PVDF 40X20X40 redukovaný na středu HENCO
Prodám zbytky ze zakázky - vše nové, originál zabalené, neotevřené. Lisovací redukovaný T kus 40x20x40 PVDF HENCO pro vícevrstvé plastové potrubí. Tělo lisovací tvarovky PVDF: ohebnost (10°), odolnost vůči vysoké teplotě a tlaku. Lisovací nátrubek: mechanická odolnost, fixní upevnění, 3 sledovací otvory, nerezová ocel tvarovaná pro správné umístění trubky. Lisovací tvarovky PVDF jsou certifikovány pro sanitární rozvody, rozvody topení, pitné vody, stlačeného vzduchu a nízkoteplotního podlahového vytápění. celkem 2 balení (á 5 ks). Prosím, kontaktovat, emailem/formulářem. Ozvu se, jakmile budu moc (obvykle do pár hodin). Zboží je možné poslat na adresu (po platbě předem) nebo osobní odběr na Praze 8.
BEST LUNETA PŘÍRODNÍ
Prodám nové plotové tvarovky firmy BEST LUNETA přírodní šedá ve čtyřech rozměrech.(nevyužitý materiál) 40x20x20cm =85ks, 20x20x20cm=65ks, 40x20x10=207ks, 20x20x10=138ks. Tvarovky jsou vhodné pro stavbu plotů nebo nižších zídek. (viz foto)