inzerce, prodej, prodám, bazar

KEUCO kosmetické zrcadlo do koupelny

Kategorie: Ostatní

Nové nepoužité, kompletní včetně instalačního materiálu - viz foto, nakonec ho paní do nové koupelny nechtěla :-)
PC přes 17tisíc kč
KEUCO kosmetické zrcadlo do koupelny
Podobné inzeráty
Kosmetické zrcadlo Auxmir LED
Na prodej Kosmetické zrcadlo Auxmir LED, je nové, plně funkční jen rozbalené. Vysoce kvalitní kosmetické zrcátko je vyrobeno z křišťálového skla, nerezové oceli, mosazi a inovativních LED diod v prvotřídním zpracování pro odolnost proti korozi a nadčasový design; robustní a odolný. Díky 5násobnému zvětšení jsou specifické detaily vaší pokožky jasně viditelné; zadní strana je normální zrcadlo; jasné LED diody poskytují každodenní péči i za špatných světelných podmínek, ať už muži nebo ženy, nesmírně Díky otočnému rameni a otočné hlavě o 360° můžete oboustranné kosmetické zrcátko snadno stáhnout do požadované polohy a složit do sebe pro úsporu místa. Make-up zrcadlo se snadno montuje na zeď a vypadá velmi vizuálně; šrouby, hmoždinky a pokyny krok za krokem jsou součástí dodávky; tak snadno se čistí, nerezaví. Kosmetické a holicí zrcátko je ideální pro líčení, holení, vlasový styling a péči o obličej, také perfektní volba pro rozjasnění vaší koupelny nebo maskérny.
Keuco Elegance - Držák ručníků, délka 600 mm, chrom 11601010
Nabízím zcela nový Keuco Elegance - Držák ručníků, délka 600 mm, chrom 11
Keuco Elegance - Madlo, délka 300 mm, chrom 11
Nabízím zcela nové originál zabalené madla Keuco Elegance - Madlo, délka 300 mm, chrom 11. K dispozici 3ks. Možno koupit samostatně. Cena za kus 1800kč.
Polička Keuco chrom 24944010100
Polička Keuco chrom 24944010100
Zrcadlo, zrcadla, Kulaté zrcadlo
Prodám zrcadlo, kulaté zrcadlo. Stav viz foto Osobní odběr ve Světlé nad Sázavou Možno zakoupit pouze rám, zrcadlo Cena 100 Kč
krásné zrcadlo 60 x 80,zrcadlo ve zlatém rámu
Prodám krásné zrcadlo rozmer 60 x 80 cm velmi zajimavý krásný rám ale menim dekor a tak se mi jiz nehodí . Ráda predám osobně na Praze 2. je mozne povesit dvemi zpusoby, vertikalne a horizontálne a na drat coz je velmi pohodlné a jednoduché nemusíte vrtat díru do zdi a presne vymerovat na dratku lze zrcadlo posouvat dle libosti Prohlédněte si celou moji nabídku mozná vás ješte něco oslovi.dekuji.rada zašlu dopravcem po zadani adresy zjistim cenu a nebo predám v Praze V nabídce je pouze zrcadlo bez doz.