inzerce, prodej, prodám, bazar

Ketodieta na 4 týdny

Kategorie: Potraviny

Prodám suplementy značky Ketodiet. Dieta na 4 týdny. PC 5 625 Kč, prodám na 4 000 Kč.
Obsah balíčku na poslední fotografii.
Suplementy mají již po expiraci, nicméně jedná se o prášek, takže se nezkazí.

Možnost zaslání Zásilkovnou.
Ketodieta na 4 týdny
Podobné inzeráty
Šejkr + manuál
Prodám šejkr + manuál zdarma k jakékoliv potřebě (ketodieta, lowcarb apod.), viz FOTO. NOVÉ, nepoužívané. Mám více kusů. Cena 39,-/ks. Osobní odběr v Praze nebo poštou-platba předem převodem na můj účet vč. ceny za poštovné dle sazebníku pošty. Prohlédněte si další moje nabídky, při objednávce více ks hradíte jen jedno poštovné.
Domácí jablečný pasterovaný mošt
Prodám domácí jablečný pasterovaný mošt, 3l, Cena bez krabice 130 Kč s krabicí 150 Kč. Trvanlivost zhruba 1 rok, po otevření cca 4 týdny. Odběr možný Chropyně, popřípadě Kroměříž.
Hovězí Hereford Premium
Nabídka Hereford hovězího masa.Prémium Hereford maso, býci poražení na jatkách, veterinárně prohlédnuto, stařeno, dodání možné v půlkách , čtvrtích,nebo rozbourané a vystařené 4 týdny dle dohody.Maso vykostěné, vyzrálé, vakuované v kuchyňské úpravě.
Včelí med přímo od včelaře
Nabízím pastovaný i tekutý včelí med z vlastní produkce r.2022, květový akátový a lipový. Cena 180 Kč/kg. Osobní odběr Miroslav okr. Znojmo, tel. . Mezi nejznámější patří med lipový, jedná se o velmi kvalitní a oblíbený med. Má výrazně světlou barvu, bývá zlatožlutý až čirý. Voní po lipových květech, které dodávají medu charakteristickou chuť a aroma. Výrazný je i akátový med. Jako jeden z mála medů zůstává dlouho tekutý a nemá tendenci rychle krystalizovat. Barvou je velmi světlý, jen lehce nažloutlý. Tento med se nepodaří sesbírat každý rok, strom kvete pouze dva týdny na přelomu května a června.
femibion 1 - plánování a první týdny těhotenství
Prodám nové nenačaté balení femibion 1. Při koupi jsem se upočítala a vzala o krabičku víc. Jedná se o 4 týdenní balení. Expirace: 03/2024 Původní cena byla 399,- (účtenku mám, mohu doložit). Možnost osobního předání (Brno, Letovice, Boskovice) nebo zaslání zásilkovnou.