inzerce, prodej, prodám, bazar

Keramické sošky

Kategorie: Umělecké předměty

Nabizim originalni ručně dělané keramické sošky. Vypal na 1.200 stupnu. Cena: 1.750,-. Praha 9.
Keramické sošky
Podobné inzeráty
Sošky a maska z Mexika
Prodám sošky a masku přivezené před mnoha lety z Mexika. Výška sošky (měsíc) 17 cm, váha 627 g. Výška sošky (slunce) 17 cm, váha 568 g. Výška masky 21 cm, šířka 17 cm, váha 779 g. U této položky preferuji osobní předání. Osobní předání (platba hotově, expresní platba při předání): - Městec Králové a blízké okolí Zásilkovna (platba předem): - na výdejní místo: + 200 Kč - na adresu: + 260 Kč Zásilkovna (dobírka): - na výdejní místo: + 125 Kč - na adresu: + 155 Kč Důležité informace: - při dobírce požaduji poštovné předem - máte-li o nabízený předmět zájem nebo nějaký dotaz, volejte nebo pište pondělí - neděle od 8:00 do 20:00 - máte-li zájem o více nabízených předmětů, platíte vždy jen jedno poštovné - chcete-li dohodu na jiné částce, u některých položek je to možné - k prodeji vždy jen to, co je na fotografiích, prosím pečlivě čtěte i popis - zásilku odesílám zpravidla ihned druhý den po obdržení platby - osobní převzetí po předchozí dohodě Děkuji
Masky a sošky
Nabízím dřevěné masky a sošky z pravého dřeva : většinou z Indonesie, Afriky atd. Sošky i masky jsou různých velikostí a tvarů. Cenově od 350-až 1500.- Masky mají prořezávané oči i ústa. Masky jsou nepoškozené. Podrobnosti ráda zdělím.
Jezdecké litinové sošky
Prodám sadu čtyři jezdeckých sošek. Jsou jako nové jen s mírnou patinou. Výška sošky je cca 19 cm. Cena za sadu. Možné poslat.
Dřevěné sošky
Prodám dřevěné sošky. Cena za vše na fotce. Pouze osobní odběr.
Dřevěné sošky
Prodám (i jednotlivě) dřevěné sošky: černá kočka (výška 45 cm) - 800 Kč, rodina - 600 Kč, lev - 1000 Kč, sedící - 600 Kč.
Aztecke sošky  Mexiko
Aztecke sošky dovoz