inzerce, prodej, prodám, bazar

Keramická váza

Kategorie: Doplňky

Zajímavá váza s čínskými motivy. Asi keramika. Masivní. Rozměry cca 40cm x 40cm. Můžu k tomu darovat i ten dřevěný stojánek.

Prodávám i další vybavení bytu. Stačí kliknout na jméno "Jan Toman" pod tímto textem. Poštou nezasílám, nutno vyzvednout osobně.
Keramická váza
Podobné inzeráty
Nádherná NOVÁ dřevěná váza
Naprosto nová nepoužitá váza. Dřevěná váza je vyrobena ze dřeva Paulownia, rychle rostoucího a obnovitelného materiálu, který je šetrný k životnímu prostředí. Ve srovnání s vázou vyrobenou z jiných materiálů je dřevěná váza nerozbitná, lehká, odolná a originální. Perfektní dřevěná dekorace pro kancelář nebo domácí výzdobu, večírky, plánování svateb a další zvláštní příležitosti. Samotná dřevěná váza je důležitým prvkem dekorace, ale lze ji také dát dohromady se sušenými květinami nebo sušenou trávou. Kombinací moderních a tradičních řezbářských technik a úžasné inspirace našich umělců je dřevěná váza o rozměrech 15 x 21 cm úžasným prvkem dekoru, který se také může proměnit v krásný a promyšlený dárek pro vaši rodinu a přátele
Keramická váza.
Keramická váza. Prodám keramickou vázu, výška 60cm
Keramická soška tetřeva
Keramická soška tetřeva - 28.12. - 15:48 Historická keramická soška tetřeva, nepoškozená. Výška 17,5 cm, délka 19,5 cm, šířka 12 cm.
Keramická váza a popelník
Prodám keramickou vázu a popelník z pozůstalosti. Váza užívaná na květiny, ale je pořád krásná, popelník nepoužívaný. Pouze osobní odběr Brno - Kohoutovice a prodávám jako celek.
Dekorace - váza s přírodním rákosem
Kvalitní keramická váza a sušený rákos z české přírody. Vše v perfektním stavu. Výška vázy 47 cm, průměr 15 cm. Výška celé dekorace v nejvyšším bodě 2,15 cm (rákos se dá zkrátit).
Váza malovaná
Váza je keramická, motiv různý, vše nafoceno, jedná se o ruční dílo, tudíž originál Vhodné jak k tmavému, tak i světlému nábytku, výška 24cm. Platí do smazání a na SMS nereaguji, děkuji za pochopení.