inzerce, prodej, prodám, bazar

Keramická váza.

Kategorie: Doplňky

Keramická váza. Prodám keramickou vázu, výška 60cm
Keramická váza.
Podobné inzeráty
Nádherná NOVÁ dřevěná váza
Naprosto nová nepoužitá váza. Dřevěná váza je vyrobena ze dřeva Paulownia, rychle rostoucího a obnovitelného materiálu, který je šetrný k životnímu prostředí. Ve srovnání s vázou vyrobenou z jiných materiálů je dřevěná váza nerozbitná, lehká, odolná a originální. Perfektní dřevěná dekorace pro kancelář nebo domácí výzdobu, večírky, plánování svateb a další zvláštní příležitosti. Samotná dřevěná váza je důležitým prvkem dekorace, ale lze ji také dát dohromady se sušenými květinami nebo sušenou trávou. Kombinací moderních a tradičních řezbářských technik a úžasné inspirace našich umělců je dřevěná váza o rozměrech 15 x 21 cm úžasným prvkem dekoru, který se také může proměnit v krásný a promyšlený dárek pro vaši rodinu a přátele
Keramická soška tetřeva
Keramická soška tetřeva - 28.12. - 15:48 Historická keramická soška tetřeva, nepoškozená. Výška 17,5 cm, délka 19,5 cm, šířka 12 cm.
Keramická váza
Zajímavá váza s čínskými motivy. Asi keramika. Masivní. Rozměry cca 40cm x 40cm. Můžu k tomu darovat i ten dřevěný stojánek. Prodávám i další vybavení bytu. Stačí kliknout na jméno "Jan Toman" pod tímto textem. Poštou nezasílám, nutno vyzvednout osobně.
Keramická váza a popelník
Prodám keramickou vázu a popelník z pozůstalosti. Váza užívaná na květiny, ale je pořád krásná, popelník nepoužívaný. Pouze osobní odběr Brno - Kohoutovice a prodávám jako celek.
Dekorace - váza s přírodním rákosem
Kvalitní keramická váza a sušený rákos z české přírody. Vše v perfektním stavu. Výška vázy 47 cm, průměr 15 cm. Výška celé dekorace v nejvyšším bodě 2,15 cm (rákos se dá zkrátit).
Váza malovaná
Váza je keramická, motiv různý, vše nafoceno, jedná se o ruční dílo, tudíž originál Vhodné jak k tmavému, tak i světlému nábytku, výška 24cm. Platí do smazání a na SMS nereaguji, děkuji za pochopení.