inzerce, prodej, prodám, bazar

Keramicka konvicka na caj

Kategorie: Ostatní

Prodam keramickou konvicku na čaj od akademické socharky. Nemá rovné dno a konvicka se houpe, naklani až se prevrhne.
Keramicka konvicka na caj
Podobné inzeráty
Karaca/čajovar/čaj
Karaca Çaysever Talking Tea Maker Chrome Funkce Ideální čaj uvaříte za 15 minut. Jakmile začne čaj louhovat, slyšitelně vás upozorní. Po 40 minutách varovnou kontrolkou upozorní, když je čaj zastaralý. výkon 1700W, Skleněná konvice na čaj o objemu 0,8 l, Nádrž na vodu o objemu 1,5 l, Příprava formule, Funkce automatického udržování teploty. Bez BPA.
Nepoužitá konvička na čaj s hrnečkem
Nepoužitá konvička na čaj s hrnečkem. Objem konvičky cca 850ml, objem hrnečku cca 230ml. Cena: 100kč +případné poštovné
konvička a hrnečky na čaj (NOVÉ)
konvička a hrnečky na čaj K vyzvednutí Plzeň.
Čaj čierny ruský 50g  , mätový s medovkou , predaj
Ivan čaj , čierny čaj , mätový s medovkou , s rakytník , s tymián , s malinou ,bez príchute . Cena dohodou , 2,95eur /ks Čaj bez chemických prísad . Ekologický vyrobok , oblasť Uralu. Posielam cez Zasielkovňu -Packeta Pri odbere 12ks čaju - polovičné poštovné.
Keramická konvička na čaj a svícen-cena v textu
Prodám velkou keramickou konvičku na čaj, výška 13 cm (měřeno bez držátka), šířka 22 cm ( s hubičkou). Cena je 159,-Kč. A svícen na čajovou svíčku s motivem noční oblohy. Svícen je dovezen z jižní Francie - cena 99,- Kč
Nerezové Konvičky na mléko - NOVÉ - Výprodej
Dobrý den, dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji velice pěkné nové nerezové konvičky na mléko viz.fota 4x Nerezová konvička 150ml Cena: 150,-/ks 4x Nerezová konvička 350ml Cena: 200,-/ks 3x Nerezová konvička 600ml Cena: 250,-/ks Inzerát platí do smazání.