inzerce, prodej, prodám, bazar

Kempingový set - červený

Kategorie: Ostatní

Tento set by opravdu neměl chybět ve Vaší výzbroji při cestě za dobrodružstvím nebo do lesa! Skládací příbor v sobě má vidličku, nůž, lžíci i otvírák. Je malý a lehký, nezabere žádné místo, takže ho můžete dát do kapsy nebo do batohu.

Délka: 190 mm

Šířka rukojeti: 25 mm

Délka čepele: 85 mm

Šířka čepele: 35 mm
Kempingový set - červený
Podobné inzeráty
Kempingový skládací nábytek - poslední set k prodeji
Prodám skládací kempingový nábytek - stůl a 2x lavice. Zboží je nové, pouze bylo rozbalené. Díky odolným materiálům vůči povětrnostním vlivům je nábytek vhodný na zahradu, na piknik v přírodě či třeba na cesty s karavanem. Rozměry: Stůl dxš: 110x70 cm, délka lavic je 100 cm.
Rozkládací kempingový stolek
Prodám kempingový stolek
Kempingový set - modrý
Tento set by opravdu neměl chybět ve Vaší výzbroji při cestě za dobrodružstvím nebo do lesa! Skládací přibor v sobě má vidličku, nůž, lžíci i otvírák. Je malý a lehký, nezabere žádné místo, takže ho můžete dát do kapsy nebo do batohu. Délka: 190 mm Šířka rukojeti: 25 mm Délka čepele: 85 mm Šířka čepele: 35 mm
Červený medvídek z růží se stuhou Rosebear
Červený medvídek z růží se stuhou výška cca 23cm Cena dohodou
Den Braven DENBIT S-T4 (Střešní hydroizolační nátěr) červený
Balení = 5 kg Den Braven DENBIT S-T4 (Střešní hydroizolační nátěr) červený Jednosložkový hydroizolační nátěr na bázi disperzních kopolymerů. Po vytvrdnutí vytváří velmi flexibilní vodonepropustnou hydroizolační membránu odolnou vůči UV záření a chemickým sloučeninám obsažených v atmosférických srážkách. Den Braven DENBIT S-T4 (Střešní hydroizolační nátěr) červený Jednosložkový hydroizolační nátěr na bázi disperzních kopolymerů. Po vytvrdnutí vytváří velmi flexibilní vodonepropustnou hydroizolační membránu odolnou vůči UV záření a chemickým sloučeninám obsažených v atmosférických srážkách. Vlastnosti Velmi lehká aplikace; Vysoká přilnavost ke stavebním materiálům; Po vytvrzení trvale pružný; Odolný proti povětrnostním vlivům; Odolný proti UV záření; Použití Hydroizolační nátěr pro rekonstrukce střešních krytin; Vhodné na podklady z betonu, asfaltové střešní krytiny z pásů, plechové podklady a eternity i šindele. Střecha musí mít minimální sklon 3% a maximální 60%;
Wok litinový červený průměr 31 cm
Prodám velmi zachovalý červený litinový wok o průměru 31 cm s 2 uchama, bez poklopu, výška cca 10 cm, průměr základny 11 cm. Velmi málo používaný, skoro nový. Je poměrně těžký, ale stabilní oproti jiným wokům. V jiné nabídce prodávám i nový nepoužitý červený pekáč od téhož dodavatele.