Kdoule, plody kdouloně, ČERSTVÉ
Kategorie:
Potraviny
Prodám kdoule nestříkané vhodné na marmelády a další kuchyňské zpracování. Osobní odběr v Hradci Králové, či moznost předání v Trutnově, Jaroměři, či Dvoře Králové. Případně zaslání poštou. Cena 28Kč/kg.

Podobné inzeráty

Prodám kdoule nejrůznějších velikostí a tvarů. Celkem mám v sadu 15 odrůd. Vypěstováno zcela bez postřiků. Vhodné do kompotů, marmelád, na sušení anebo na přípravu vynikajícího kdoulového sýru (membrillo). Odběr možný od konce října do listopadu. Lednice na Moravě. 50 kč za kg.

Nabízím až cca 150kg kdoulí.Vhodné na marmelády a další kuchyňské zpracování. Osobní odběr v Hradci Králové, či moznost předání v Trutnově, Jaroměři, či Dvoře Králové. Případně zaslání poštou. Cena 50Kč/kg. Tel

Prodám dávkovače na suché plody v dobrém stavu, včetně konzolí k uchycení na stěnu nebo do regálového systému.

Prodám škvarky z čerstvě vyškvařeného domácího vepřového sádla. Cena za sklenici, předání dle domluvy po Praze samozřejmostí.

Pokud máte chuť na opravdu poctivý domácí chléb z živého krásku a čerstvě namletelé mouky v bio kvalitě, ráda Vám ho upeču. Obilí si melu doma, používám obilí v bio kvalitě - žito, pšenici, špaldu, pohanku. Obilí lze volit dle přání. Základem cheba je živý kvásek. Na pečení používám pekárnu, kde těsto postupně fermentuje při optimálních teplotách k tomu potřebných. Následně se chléb upeče. Celý proces trvá cca 6 hodin. Chléb má pozitivní vliv na naše zdraví. Peču ho už přes tři roky.