inzerce, prodej, prodám, bazar

Kdf82 přední náprava +díly...

Kategorie: Veteráni

Přední náprava je v nálezovém stavu,v jednom místě vyspravena svárem,jinak je rovná a použitelná. Ramena jsou po opiskovani a určena k narovnání+bubny a víka reduktoru na T1. Nabídky prosím SMS nebo mailem, nejvyšší nabídce.
Kdf82 přední náprava +díly...
Podobné inzeráty
Koupím zadní notek Kdf82
Dále na kdf82 dveře, přední a zadní šusplech, pákový tlumič, nabídněte i poškozené, ale pouze originální díly.
Koupím díly na Zundapp a kdf82
Možná výměna za jiné origo díly na Zundapp
Koupím díly na kdf82
dveře, blatníky, šusplechy, zadní notek, nabizejte i poškozené, ale pouze origo díly na doplnění origo auta. Na Zundapp ks750 koupím rám moto, případně vrak motocyklu. Díky za nabídku.
Koupím na kdf82
Dveře, blatníky, šusplechy - přední a zadní, zadní notek, mám zájem pouze o originální díly, nabídněte i poškozené.
Bojové světlo na techniku
Přední bojové světlo (notek) které používala na vojenské technice např. ČSA na bojovém voze Škoda 1101 Tudor, Škoda 973 Babeta, Tatra 805. Podobné světlo používal i Wehrmacht na voze KdF82 atd. Světlo je v nálezovém top stavu. Podle všeho v původní barvě a nikdy nepoužité.
Škoda 1000 MB r.v.1967 na renovaci, + díly na opravu,spousta
Škoda 1000 MB model 66 úzký sloupek, motor se protáčí, a určitě i poběží. Auto nemá originál doklady, jsou k ní dokl. r.v. 1968, DDR. Auto je originál model 66 s oválnou mřížkou za zadním oknem. Motor, karoserie a štítek vše sedí, a je to původní. Auto se prodává na kompletní renovaci, nebo na náhradní díly. Podlahy, prahy, zadní a přední podběhy jsou zdravé, dveře a zadní blatník tak též, přední blatníky nahoře u okna na opravu a přední kapota na výměnu. Poškozená střecha, od skladování, vše viz foto. Sedačky chybí, tapce jsou na všech dveřích, stropnice pěkná, hezká palubní deska. Dobrý základ pro renovaci, jinak vše viz foto. K MB 1000 dávám ještě spoustu dílů, viz foto, jak nových tak použitých, blatníky přední, přední čelo, nové pakny, nový výfuk, přední klobouky se světlem, dveře, také převodovku, polo motor atd. Vše chce vidět, vše není na fotkách. A k tomu všemu ještě připravená přední náprava, Škoda 1000 MB 64-68 náprava včetně nových dílů na složení, převodka řízení po repasi, nové čepy atd. Pouze volat, na sms a email nemám čas. Hodně dílů. Pouze vše dohromady.