inzerce, prodej, prodám, bazar

Kdf 82 kubelwagen.166 schwimmwagen. Wehrmacht.bmw, dkw

Kategorie: Veteráni

Na prodej originální dily pro kdf 82,166. Vse ve velice dobrem stavu.vice info volat. Dekuji
Kdf 82 kubelwagen.166 schwimmwagen. Wehrmacht.bmw,  dkw
Podobné inzeráty
Koupím jakékoliv díly KdF 82
Koupím jakékoliv díly na vozidlo Kdf 82, 166 Kübelwagen, Schwimmwagen. Nabízejte prosím jakékoliv díly na ceně se určitě dohodneme.
DKW 200 SB  r.v.1938
Prodám DKW SB 200 r.v.1938 v započaté renovaci,dovezeno z Belgie. K motocyklu je originální výrobní štítek- čísla Motoru a Rámu jsou originální a shodné. Motor je již po GO - chybí pouze zapalování, které koupíte celé, kompletní a bezkontaktní na a nebo K motocyklu je kompletní tištěný seznam dílu, servisní manuály a ještě krabice dílu z renovace. Možnost Výměna - Jawa pérak nebo torza a díly na Jawa ČZ před valečna. Dohoda na ceně je možná. V případě zájmu a dalších informací mě kontaktujte. Dkw 200 , DKW 200 sb , výměna, Dkw SB 200
Wehrmacht hl. světlomet Hella; VW, KDF, Steyr, Horch, Opel
Wehrmacht hledací světlomet Hella; VW, KDF, Steyr, Horch, Opel, Tatra, Škoda Zcela původní, v bezvadném stavu 1.100 Eur jakub.holik.zlin@
podlaha VW brouk, KDF, Kubelwagen
Dobrý den koupím podlahu na VW Brouk případně na KDF. Děkuji za nabídky.
KdF 82 kübelwagen díly nebo vrak
Nabídněte prosím jakékoliv díly nebo i celý vrak vrak kaďoura. Případně traktůrek postavený na kdf. Zaplatím nebo vyměním za militarie Německo druhá válka, Československo 1. republika.
KdF 82 vrak či díly
Sháním na KdF 82 kübelwagen (kaďour) díly i celý vrak nebo torzo. Nabídněte cokoliv s logem VW v ozubeném kole. Možná i výměna za militárie Německo, Čs. republika.