inzerce, prodej, prodám, bazar

Kbelcová přilba (Historický šerm)

Kategorie: Vše ostatní

Prodám tuto přilbu na historický šerm.

obvod hlavy: 57 cm
1.5 mm plech


Osobní předání v Táboře nebo možnost poslat přes zásilkovnu (hradí kupující)

Pouze vážní zájemci.
V případně zájmu piště pouze na e-mail, na hovory neodpovídám.
vesely.luki@

inzerát platí do smazání.
Kbelcová přilba (Historický šerm)
Podobné inzeráty
Plátový nákrčník (Historický šerm)
Prodám tento plátový nákrčník, vhodný na historický šerm. Osobní předání v Táboře nebo možnost poslat přes zásilkovnu (hradí kupující) Pouze vážní zájemci. V případně zájmu piště pouze na e-mail, na hovory neodpovídám. vesely.luki@ inzerát platí do smazání.
Plátové nárameníky (Historický šerm)
Nabízím k prodeji plátové nárameníky na historický šerm. Osobní předání v Táboře nebo možnost poslat přes zásilkovnu (hradí kupující) Pouze vážní zájemci. V případně zájmu piště pouze na e-mail, na hovory neodpovídám. vesely.luki@ inzerát platí do smazání.
Gotický šálíř na historický šerm
Prodám gotický šálíř na historický šerm. obvod hlavy: 57 cm 1.3 mm plech Osobní předání v Táboře nebo možnost poslat přes zásilkovnu (hradí kupující) Pouze vážní zájemci. V případně zájmu piště pouze na e-mail, na hovory neodpovídám. vesely.luki@ inzerát platí do smazání.
Ruce zbroje bez ramen 14./15. stol. (Historický šerm)
Prodám železné ruce zbroje vhodné na historický šerm Síla materiálu cca 1,6 mm Osobní předání v Táboře nebo možnost poslat přes zásilkovnu (hradí kupující) Pouze vážní zájemci. V případně zájmu piště pouze na e-mail, na hovory neodpovídám. vesely.luki@ inzerát platí do smazání.
Přilba Cébé – Trilogy
Prodám dvě sezóny málo přilbu Cébé Trilogy, je to přilba, která najde využití hned ve třech adrenalinových disiplínách - Lyžování/skialpy, horské kolo a horolezení. Přilba splňuje normy CE EN1077, CE EN 1078, CE EN 12492. Přilba je konstruovaná techonologií In-Mould, která zajistí maximální pevnost při zachování rozumné hmotnosti. Díky tomu přilba váží 400 g jako lyžařská, 330 g jako přilba na horské kolo a 280 g jako přilba na horolezení. Pokud přilbu budete využívat na Lyžování/skialpy, určitě stojí za zmínku, že v sobě obsahuje čip RECCO, který umožní záchranářům nalezení v případě závalu lavinou.
Dámské kalhoty Leon Paul Team Range pro sportovní šerm
Prodám dámské kalhoty pro sportovní šerm Leon Paul Team range. Pro pravačku, všechny zbraně, FIE 800N, perfektní stav- maji pouze malou skvrnku nad pravym kolenem. Dovezene z UK. Velikost 30 inch/ EU 40, podle tabulek Leon Paul pro pas 69-74cm. Možnost vyzkoušet v Brně.