inzerce, prodej, prodám, bazar

Kávovar Bosh

Kategorie: Ostatní

Bosh Tassimo
Kávovar Bosh
Podobné inzeráty
Gastro kávovar
Prodám špičkový kávovar Švycarské firmy Thermoplan Black&White v perfektnim stavu! Plnè funkční profesionální kávovar, vhodny do barového provozu, kanzeláre nebo firmy. Dva zásobníky na zrnkovou kávu,zásobník na mléko s ohrevem automatické čištèní a mnoho dalších funkcí. Kavovar byl skoro Nepouziván(mozná kontrola-vnitrní počítadlo).vše z nerezu!!!
Kávovar DeLonghi
Prodám cca 2 roky starý kávovar. Málo používaný. Plnoautomatický kávovar s tlakem 15 bar s kontrolním panelem, který umožní připravit jakýkoliv druh kávy jedním stiskem. Delonghi je vybaven tryskou pro přípravu 2 šálků najednou. Pc 8000,-. Nechám za 6000,-.
SLEVA Profesionální kávovar MCE Astoria, dvoupáka
Profesionální kávovar moderního designu osvědčené značky MCE Astoria. Skvělá investice - tento kávovar splní veškeré Vaše požadavky a stane se tak skvělým základem Vašeho provozu. Krásný moderní design. Samozřejmostí je absolutní top kvalita použitých dílů. Bojler a trubky v kávovaru jsou vyrobené z mědi. Provedení nerez+chrom+černošedá. Prodej včetně veškerého kompletního příslušenství - dvě páky (jeden a dva šálky), 1x horká voda, 1x pára, velká odkládací plocha na nahřívání hrnků. Původní cena 84.000,- Kč! Navic ZDARMA pěchovač na kávu a chemie na čistění.
Pákový kávovar
Prodám jedno pákový kávovar značky FUTURA, který je vhodný do restaurací či kaváren nebo i pro domácí použití. V ceně kávovaru je i příslušenství - páka na jednu kávu, páka na dvě kávy, tempr, dvě nádoby na šlehání mléka, nádoba na kávu, čistící přípravek na kávovar, štěteček a mistička k čištění.
Philips kávovar typ - EP 2224
Prodám použitý kávovar po výměně motorku mlýnku. Stáří cca 2 roky. Zachovalí stav.
Kávovar
Prodám Kávovar, pro více info volejte(tlakuje,pára funguje,ovládací mechanika nejede,oprava cca 3-5tisic