inzerce, prodej, prodám, bazar

Kartáč hráblo na psy furminator

Kategorie: Psi

Prodám nový furminator na krátkosrsté vel.L původní cena 950
Kartáč hráblo na psy furminator
Podobné inzeráty
Hřeblo (kartáč) FURminator  na psa a kočku
Prodám nepoužívané hřeblo na psa i kočku značky FURminator. Hřeblo je vybaveno gumovými nopky, které jemně masírují pokožku. Masáž hřeblem je nejen velmi příjemná, ale navíc stimuluje produkci mazu. Při každodenní péči dochází k uvolňování přírodních olejů, což přispívá ke kráse a lesku srsti a zdraví pokožky. FURminator Curry Comb hřeblo v krátkém přehledu: Pomůcka pro péči o srst psů a koček Vhodné pro většinu druhů srsti Použitelné na suchou i vlhkou srst Speciálně tvarované gumové nopky: jemná masáž pokožky, vhodné i pro citlivá zvířata Stimuluje produkci mazu: při česání se uvolňují přírodní oleje, což přispívá ke kráse srsti a zdraví pokožky Pohodlná manipulace: hřeblo se dobře drží, lze používat jednou rukou Praktická smyčka na ruku, gumové nopky a tlapky: bezpečné použití na vlhkou srst FURminator Ultimate Hair Reduction System: redukuje vypadané chlupy K osobnímu převzetí Křenice (Praha východ), Říčany u Prahy, příp. dle domluvy. Při koupi více věcí sleva.
Furminátor
Prodám furminátor. Délka: 10 cm. Jen vyzkoušený.
Oblečení - furminator - nůžky na pejska
Ideálně jako celek prodám na malého pejska, čivava, apod., softshell obleček + vestička s kožíškem + furminator + nůžky. Cena celkem 800,- Kč.
Půlené přírodní jelení parohy třeba pro psy
Jelení paroží je vhodné pro malá, středně velká a velká plemena psů. Také je paroží vhodné pro štěňata, dospělé psy, starší psy i psy s alergií. Tato hračka pro dospělé psy dlouho vydrží a navíc prospívá zdravému chrupu. Jedná se celkem o cca 140 kousků (70 dvojic) o velikosti cca 10 cm a váze 15-30 g. Cena za ks někde kolem 100 Kč.
Trixie oboustranný kartáč s kuličkami 17 cm
Trixie oboustranný kartáč s kuličkami zajistí optimální péči o srst vašeho mazlíčka. Tento oboustranný kartáč s protiskluzovou rukojetí je vhodný zejména pro psy s hustou podsadou, jako je border kólie, německý ovčák či bernský salašnický pes. Možné osobní předání v Praze nebo Zásilkovna. Prodávám i postroj, vyčesávací rukavice, obojek, kšíry. Vše levně, neváhejte mi napsat.
Sušenky pro psy - 100g
Nabízím zdarma nebo za cenu zaslání drobné sušenky pro psy ve tvaru kosti. Hmotnost asi 100g, rozměr sušenek 2,5 x 1,5 cm. Nerozbalený nevyžádaný dárek v objednávce jiného zboží. Text ze sáčku: "Sušenky - dárek k objednávce, Chutný a křupavý pamlsek, vhodný jak pro štěňata a mladé psy, tak jako odměna pro dospělé psy. Složení: pšeničná mouka, kukuřičná mouka, oleje, tuky, sladidla. Jakostní znaky (v 1kg): Bílkoviny 12,2%, tuky 5,8%, vláknina 3,6%, popeloviny 1,3%. Skladujte v suchu a chladu. Minimální trvanlivost do: 11/2023." Osobní předání v Českých Budějovicích. Při zaslání je cena dopravy dle zvoleného dopravce a typu zásilky. Odpovídejte PROSÍM přes kontaktní formulář, NEpište SMS. Můžete se podívat i na mé další inzeráty.