inzerce, prodej, prodám, bazar

Karoserie

Kategorie: Veteráni

Koupím opavenou nebo velmi dobrém stavu karoserii na Mutt 151A2.Nebo kdo opraví (vytváří)mojí karoserii.
Dojedu kamkoli.
Volejte
Karoserie
Podobné inzeráty
Opískovaná karoserie Škoda 1000 MB
Prodám opískovanou karoserii Škoda 1000 MB. Karoserie je nevyvařená. Možno dokoupit nápravy, motor, převodovka, kapoty, blatníky, nastrojené dveře a případně další díly. Lze poskládat téměř celé auto… Ke karoserii je původní odhlášený DDR technický průkaz s historií vozu a štítek s výrobním číslem. Ceny: karoserie 10 000 Kč. motor, převodovka a nápravy 4 000 Kč 4 ks dveří 8 000 Kč, případně domluva na místě. Více info po telefonu. Karoserie, kastle Škoda 1000 MB
Volha Gaz-24, top stav
Nabízím k prodeji Volhu Gaz 24 z roku 1983. Na vozidle proběhla 70 % renovace . Komplet renovace karoserie-interiéru-podvozku. Díly karoserie po renovaci. Nové těsnící gumy celé karoserie. Velmi dobrý a pěkný stav. Více info po tel nebo emailu. K viděni v Olomouci
Jawa 50 Pionýr - díly karoserie
Prodám na Jawa 50 Pionýr díly karoserie v pěkném původním stavu - viz. foto. K dispozici i zadni karoserie v modré barvě. Nabídněte. Kontaktujete prosím mailem. Děkuji.
Corvette C3 (1974-78, 78-82) Sada těsnění karosérie, 9 kusů
Prodám kompletní sadu těsnění karosérie pro Corvette C3, 1974-1978 a 1978-1982. Dále i pro modely C1, C2 a C4, i pro střechy kabrioletů. Vyrobeno v USA. Cena se liší podle modelu a typu karosérie.
AERO 662 k renovaci
AERO 662, r.v. 1933. Úzká jednodvéřová karoserie, č. motoru a karoserie původní. Kola 18". Stále platě přihlášená na bílých RZ, povinné ručení 161 Kč, stav viz foto. K autu ND, viz foto a nové pneu.
Škoda 110R s kompletními doklady, r.v.1975 a orig. Motorem.
Prodám ze své sbírky,Škoda 110 R na tachometru cca 50 000km,org. barva písková sahara s látkovými sedadly, motor běží nádherně, nový olej a filtr, s autem se dá normálně popojíždět. Motor a karoserie, všechny štítky sedí s tp. Originální původní doklady DDR a historie o voze, včetně fotek, 3x klíče. Vůz má originální motor /4 upravený výkon na cca 80 PS, a motor má najeto necelých cca 20 000km ,úprava se prováděla v Ml.Boleslavi, dále náporový chladič pod vaničkou a prepreg nárazníky, atd. Vše zmíněné jde normálně demontovat a je z toho originální stav. Karoserie má opravovaný lak. veškerá plechařina je zdravá, přední podběhy vanička kufru, prahy, zadní podběhy vše ok, podlahy viditelně nejsou děravé ale jsou orezlé, spodek vozu tak též, určitě tam bude nějaké vyvařování. Nutno rozhýbat brzdy, v roce 2000 bylo odstaveno do garáže a od té doby nebylo v provozu. Vozidlo prodávám na renovaci, je to kompletní a pojízdné Auto, určitě na něm bude nějaká práce. Ale také k tomu dám nějaké nové náhradní díly, viz. Foto, včetně vodního chladiče a originál kompletního nárazníku. Auto jezdí, sviti, troubí, bliká atd, veškerá elektrika v pořádku. Volat pouze vážní zájemci. Více informací po telefonu, dohoda o ceně je možná, pouze na místě, až auto uvidíte. Nesmysly nenabízet.