inzerce, prodej, prodám, bazar

Karnevalový převlek Šmoulinka, taťka Šmoula, Šmoula.

Kategorie: Ostatní

Karnevalový převlek Šmoulinka, taťka Šmoula, Šmoula. Mohu zaslat poštou nebo po domluvě osobně předat v Praze nebo na Jičínsku. Podívejte se i na další předměty, jež nabízím. Šmoulinka 200 Kč, taťka 150 Kč, šmoula 150 Kč.
Karnevalový převlek Šmoulinka, taťka Šmoula, Šmoula.
Podobné inzeráty
Superman, Zvonilka, Nemo, Noddy, Shrek, Šmoula, Mickey
Zvonilka 21cm výška Supermann 28cm Mašinka Thomas délka 14cm, výška 12cm Nemo rybička 20cm výška Noddy 22cm výška Tweety kuřátko 22cm výška Hrad princezny 22cm výška Mickey Mouse 20cm výška Cena za 1 kus = 200,-kč Shrek a oslík 21cm výška = 300kč Šmoulové - TAŤKA ŠMOULA + ŠMOULINKA + ŠMOULA 23cm výška = sada 3 ks = 600,-kč Mickey Mouse + Minnie Mouse 20cm výška = sada 2ks = 400,-kč Platí do smazání. Mohu zaslat poštou / zásilkovnou.
KARNEVAL Brýle dětské žertovné maxi 6 barev KARNEVALOVÝ DOP
KARNEVAL Brýle dětské žertovné maxi 6 barev *KARNEVALOVÝ DOPLNĚK* Dětské velké plastové srandovní brýle větší velikosti pro děti, v pěti barevných variantách obrouček, vhodné i jako doplněk na karneval. Karneval neboli masopust (v původním slova smyslu "opuštění masa" (slovo karneval pochází nejspíš z italského carne levare, "dát pryč maso"), tedy začátek postního období před Velikonocemi. Karnevalový rej začíná 6. ledna a končí na Popeleční středu. Někdy to jsou poslední dny před koncem karnevalu, kdy lidé organizují různé hlučné výstupy, zábavy a parády, oblékají karnevalové kostýmy. Lidově též fašank. V současném slova smyslu jde o taneční zábavy, hýření, lidové zábavy v maskách, maškarní bály. Připravte se na karneval a kupte karnevalový doplněk dětem již dříve, než karnevalové období začne - bude jim zajisté slušet. Rozměry balení (š v h): 27 x 9 x 1,5cm Rozměry dětské hračky (š): Materiál: plast Barevné varianty: žlutá, oranžová, červená, zelená, modrá Cena je uvedena za 1 kus hračky Hračka je vhodná pro děti od 3 let Možnost osobního odběru nebo PPL +90Kč
Dětský převlek na trpaslíka, karneval.
Dětský převlek na trpaslíka, karneval. Mohu zaslat poštou nebo po domluvě osobně předat v Praze nebo na Jičínsku. Podívejte se i na další předměty, jež nabízím.
Šmoulové - Smurfs, drak, lev, zebra, žralok
foto 1-3 = šmoula s prvkem = 50,-kč foto 4 = šmoula = 1 ks = 20,-kč foto 5 = celá sada šmoulíčků z Kinder vajíčka = 9ks = 100,-kč foto 6-7 = drak ve vajíčku = 1ks = 20,-kč lev 15cm = 20,-kč zebra 11 cm= 20,-kč žralok 15 cm = 20,-kč Pokud by měl někdo zájem o vše nechám to za 300,-kč. Platí do smazání. Mohu zaslat poštou.
Prodán karnevalový kostým pro dospělé,cena za kus 500,-
Prodám karnevalový kostým,vyprodej pro dospělé,rúzné cena 500,-sleve při odběru dvou kostýmu
Karnevalový kostým
Prodám karnevalový kostým kočka vel. 164-170.