inzerce, prodej, prodám, bazar

Karma beta 3

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Karma beta 3 vafky
Prodám Karma beta 3. Málo používané, 1,5 roku staré ( doklad o koupi mám )
Nové stojí 12 000,-
Karma beta 3
Podobné inzeráty
Karma Beta WAFky
Prodám dvoje použité, elektronicky řízené, WAFky: Karma Beta 4 Electronic - s efektem krbu - 5000Kč Karma Beta 5 Electronic - fungují, ale nenahřejí se na plnou teplotu; patrně vadný termostat, bude potřeba servis - 2000Kč Osobní předání Praha Braník.
Plynové topidlo Karma Beta 4 a 5
Prodám plynová topidla Karma Beta 4 (3,9kW vytopí až 80m2) a Beta 5 (4,7kW vytopí až 100m2). Málo používaná, včetně odtahů. cena 5000/ks. topidlo vhodné pro místnosti o objemu až 80/ 100 m2 automatické udržování teploty místnosti bez nutnosti další obsluhy mechanická regulace teploty v rozsahu 13 až 38 °C nevyžaduje připojení k elektrické energii nezámrznost topidla vysoká účinnost topidla piezoelektrické zapalování věčný plamínek vysoká bezpečnost provozu bezpečnostní pojistka plamene plynotěsná spalovací komora z ocelového plechu oboustranně smaltované stěny spalovací komory plynový hořák z nerezové oceli plynový ventil SIT 630 EUROSIT umístění zavěšením na zeď spalovací okruh plynotěsně oddělen od prostředí místnosti vzduch pro hoření je nasáván z venkovního prostoru odvod spalin je vyveden přes venkovní zeď otvorem o průměru 122 mm kryt topidla z ocelového plechu chráněného speciálními práškovými barvami maximální tloušťka zdi 82 cm tovární nastavení pro zemní plyn možnost přestavení na propan-butan
ROURA KARMA BETA
Výdechová roura s obrubou k plynovým topidlům Karma beta průměr 72mm a délka 650mm ( už jen ta kratší). Předání v Roudnici nad Labem nebo Lovosicích nebo možno poslat
Prodám karma beta 5
Prodam Karma beta 5 vykon 5.6 kw
Plynová kamna - Karma Beta 5E
Prodám plynová kamna značky Karma Beta 5E zakoupené v roce 2019 v zánovním stavu používané pouze 3 roky. Původní cena 20tis Kč.
Prodám plynová topidla Karma Beta Electronic.
Prodám plynová topidla Karma Beta Electronic. 2ks jsou beta3 a 2ks jsou beta5. Jsou plně funkční každý rok procházeli revizí. Rok výroby 2014. Dají se připojit na pokojový termostat. Mají svůj vestavěný termostat a časovač.