inzerce, prodej, prodám, bazar

Kardigan nový

Kategorie: Ostatní

Kardigan nový
Kardigan nový
Podobné inzeráty
DIESEL Svetr se zipem (kardigan, sportovní sako) nový
Luxusní svetr se zipem (kardigan, sportovní sako) zn. Diesel. Velmi zajímavý kousek do vašeho šatníku, dělá krásný vosí pas, sportovní a přesto elegantní. Materiál je příjemný, měkký na dotek a moc pěkně se přizpůsobuje tělu. Zapínání je na dvoucestný zip. Složení materiálu: 49% bavlna, 31% polyester, 16% polyamid, 4% elastan. Celková délka 74 cm. Velikost S. PC 4680 Kč. Kardigan je nový.
Lehký kardigan tchibo
Prodám kardigan, znacka tchibo. Velikost Uvedena xs, ale je větší. Bude slušet tak M?? Foceno na kamarádce.. Proto posílám dál. Kardigan je lehký, elegantně lesklý. Barva černá. Netopýři rukávy. Příjemný materiál. Bez zapínání. Rukav od krku 66cm,delka 65cm,hrudnik 51 cm.
KARDIGANY - SAKA TOM TAILOR A 17&CO. VEL. L
1. HNĚDÝ ÚPLETOVÝ KARDIGAN - SÁČKO BEZ ZAPÍNÁNÍ, 100% MODAL, ROLL-UP RUKÁVY, JAKO NOVÝ - 100,- Kč ROZMĚRY: DÉLKA 54 CM, ŠÍŘKA 55 CM, RUKÁVY OD RAMENE 58 CM VÝROBCE: 17&CO. VELIKOST: L 2. SLABOUČKÝ SMETANOVÝ ÚPLETOVÝ KARDIGAN BEZ ZAPÍNÁNÍ, JAKO NOVÝ - 90,- Kč ROZMĚRY: DÉLKA 55 CM, ŠÍŘKA 51 CM, RUKÁVY OD RAMENE 29 CM VÝROBCE: TOM TAILOR VELIKOST: L POŠTOVNÉ: DLE TARIFU ČP
Nový černý Kardigan vel. L
Prodam nový černý kardigan vel. L
Kardigan paparazi vel:uni 38/42
Prodám luxusní krásný nový kardigan jen vážný zájem!
KARDIGAN
Strakatý kardigan vel.XL- 60kč